Бившият шеф на АПИ завежда дело заради "пътя на любовта"

  • 28 април 2017 08:58

  • 10003
  • 2
Бившият шеф на АПИ завежда дело заради "пътя на любовта"
© БТВ

Много трудно мога да коментирам простотити, но няма как да ги пропусна с лека ръка и ще си потърся правата, тъй като той урони престижа не само на моето име. Това каза в сутрешния блок на БТВ бившият директор на Агенция "Пътна инфраструктура" инж. Лазар Лазаров по повод думите на бившия зам.-ръководител на надзора на Лот 1 на "Марица" Илия Запрянов, че от магистралата е направено отклонение до село Златна ливада за 2-3 млн. лв. заради любовни отношения между инж. Лазаров и кметицата на селото. Запрянов нарече отбивката "пътя на любовта".

Жената, която е кмет на това село, не я познавам и не съм я виждал никога. Не го приемам насериозно това. Веднъж или два пъти сме се виждали със Запрянов и сме говорили за извънземни и за илюминати, това са основните му теми. Ще се срещнем в съда с него, подчерта инж. Лазаров.

Пътят го има в основния проект и със сигурност не са отделяни повече пари за строителството му. Той е изграден за обслужващ път на магистралата, уточни бившият шеф на АПИ.

Той заяви, че не е имал срещи с Георги Гергов, докато е бил собственик на "Пътища Пловдив". Припомняме, че прокуратурата разследва нагласена обществена поръчка за 51 млн. лв. в полза на фирмата.


 

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10003 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
КРАСИМИР КЪНЕВ

2017.04.28 | 16:31

2
КОГА ЩЕ МИ ПЛАТИТЕ ОВОЩНАТА ГРАДИНА ДО СЕЛО КРУМ ДЕТО ФИРМА АРНАУДОВ Я ПРЕВЪРНА В БУНИЩЕ ПЪТИЩА ПЛОВДИВ И АГРОМАХ Я ДОВЪРШИХА ..
Божков

2017.04.28 | 10:52

1
Така е не се прави всички работници подписаха клетвени деклараций тъпак

Добави коментар

Водещи новини