Джамбазки: Русия и Турция имат интереси на Балканите

  • 28 април 2017 07:46

  • 6685
  • 3
Джамбазки: Русия и Турция имат интереси на Балканите
©

Русия и Турция имат интерес за Балканите и говорят на еднакъв език. Това смята евродепутатът Ангел Джамбазки.

Пред Нова телевизия той изказа възмущение от случилото се. Коментира, че всичко е режисирано, обръщайки внимание, че полицията е пуснала протестиращите в Събранието. Според Джамбазки това са хора тип "люлинка превързходна с лачени обувки".

Ангел Джамбазки коментира още, че Русия и Сърбия поддържат Никола Груевски. Турция пък е зад Албания.

"Да, има опасност за България, защото когато гори къщата на съседа, гори и външната ти стена”, заяви още евродепутатът.

Той беше категоричен, че страната ни трябва да наблюдава много внимателно какво се случва и да има готовност да защити българите в Македония. Според Джамбазки възможно е дори България да предвиди изпращенено на наши служители на реда при опасност за нашите събратя.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
6685 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.05.09 | 02:35

3
Bilgari i Turci vinagi se obichame v Bilgaria i se uvajavame ,ne dopusnahme tova koeto se sluchi v drugite Balkanski strani....Bravo Bilgari i Turci ..Bog da pazi Bilgaria

2017.05.08 | 03:10

2
ОЙ МАМА ..КАКЪВ ОЧИЛАТ АНАЛ ЛИЗАТОР..ОЩЕ НЕ Е ОПИТАЛ БАНИЦАТА И ВЕЧЕ СЕ Е ОГЪЗИЛ..НА КРАВАТА ..А ДОВЧЕРА БЕШЕ РУСОФИЛ ..АМА ТО ТАКА СТАВА С ПЕДАЛИТЕ ..ЕДИН ДЕН С ТОЯ СЕ ЕВЕ ..НА ДРУГИЯ ,КОЙТО ПОВЕЧЕ ДАДЕ..
Димитър Борисов

2017.05.02 | 14:29

1
Най-правилното решение е Македония да се присъедини към България. Тогава със сигурност ще има мир. Защото ако Албания има претенции за албанците в Македония, то България може да има претенции за българите в Албания.

Добави коментар

Водещи новини