Трайчо Трайков: Със сигурност има какво да се разследва в енергийният сектор

  • 27 април 2017 08:13

  • 1721
  • 3
Трайчо Трайков: Със сигурност има какво да се разследва в енергийният сектор
© Булфото (архив)

За първи път има баланс в отношенията между Русия и Европа, защото пазарът е голям, коментира в сутрешния блок на БНТ бившият енергиен министър Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко.

„Винаги цената в България се е различавала от западноевропейската. Единствено в последните години, когато цената на нефта беше ниска, газът у нас беше на цени като в другите европейски държави“, разясни Трайков.

Нефтът сега е скъп и това наложи увеличението и при нас и вече цените не са в наша полза, обясни той.

Трайков коментира и разследванията на прокуратурата в КЕВР. По думите му, със сигурност има какво да се разследва в енергийният сектор.

Трайчо ТрайковТрайчо Трайков Трайчо Трайков е бивш министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на Бойко заяви, че докато е бил министър никога не се е бъркал в работата на комисията.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1721 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.04.30 | 13:17

3
Георги Котев. Огромни кражби и схеми за източване от АЕЦ " Козлодуй" Трайчо Трайков е замесен пряко в кражбите и източването

2017.04.30 | 13:16

2
Трайчо със сигурност теб трябва да разследват защото Ти си в основата на Енергийната Мафия в България Ти и Георги Кадиев справка Георги Ифандиев с гост Георги Котев за Ядрената Мафия

2017.04.27 | 21:29

1
А само там ли? Цялата ни държава е затънала в корупционното блато.Всеки ден се вадят на светло далавери кражби и зависимости.Има ли някой осъден питам.

Добави коментар

Водещи новини