Антон Кутев: Пашата червен олигарх ли е?

  • 27 април 2017 08:10

  • 19499
  • 3
Антон Кутев: Пашата червен олигарх ли е?
© БТВ

Присъствието на Георги Гергов на срещата на Сашо Дончев и Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е неудачно, но проблемът тук е, че главният прокурор не може да прави подобни нерегламентирани срещи. Това каза в сутрешния блок на БТВ зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Антон Кутев.

В момента прокуратурата действа като в случая с КТБ – като види жега, започва да пуска проверки навяскъде. По този начин обаче може да се окаже, че всички имаме полза от скандала "ЦУМ гейт", заяви той.

Няма драма с отстраняването на Гергов от Изпълнителното бюро на БСП. Нека да говори, това е най-важното, което може да последва от този скандал – че много хора могат да говорят, посочи Кутев.

Той коментира и думите на лидера на ГЕРБ, че главният прокурор е попаднал в капана на "червени олигарси". За червени олигарси се говори, откакто Борисов беше член на БСП. А защо не говорим за герберски олигарси – в ГЕРБ има един куп милионери. Кръговете на Борисов са ясни – всички знаем имената на хората в тях. Те са известни не само като бизнесмени. Всички знаем в какви кръгове е бил Борисов. С извинение, но Пашата не е червен олигарх, каза още Антон Кутев.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
19499 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
НИНОВА И ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ

2017.05.01 | 08:36

3
КАКВО СТАВА С МИЛИОНЕРИТЕ В ИБ НА БСП - ДОБРЕВ, ОВЧАРОВ, ЯНКОВ, СТОЙНЕВ ..... ? КОГА ЩЕ НАПУСНАТ СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ ? КАК СТАНАХА КАПИТАЛИСТИ ТЕЗИ ДРУГАРИ ? СЪС СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА ЛИ ? КАК ПРИДОБИХА ЛУКСОЗНИТЕ СПА КОМПЛЕКСИ ЗА МИЛИОНИ ЛЕВА "БЕЛЧИН ГАРДЪН", СТРИМОН ГАРДЪН",

2017.04.28 | 18:00

2
Преди 20г. когато Пашата ходеше да рита мачлета в квартала ББ му носеше в един плик бутонките и след мача му ги почистваше и лъскаше.Вижте с лъскане на обувки до къде може да стигне човек.А казват че Америка била страната на неограничените възможности.

2017.04.28 | 14:50

1
Говорете му само на сръбски и гледайте как си напикава гащите

Добави коментар

Водещи новини