Лозан Панов: Във ВСС ще ме тричат заради Цацаров

  • 27 април 2017 07:56

  • 4132
  • 1
Лозан Панов: Във ВСС ще ме тричат заради Цацаров
© БТВ

Фактите подсказват, че това не е редно и трябва да има реакция на институциите и на обществото, каза в сутрешния блок на БТВ председателят на Върховния касационен съд Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет по повод скандала "Сашо Дончев – Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в – Георги Гергов", станал известен като "ЦУМ гейт".

Президентът мълчи, бъдещият премиер взема ролята на адвокат на г-н Цацаров. Единствената адекватна реакция е на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която поиска и получи оставката на Георги Гергов, заяви Панов.

Шестима членове на Висшия съдебен съвет (ВСС) внесохме искане за разглеждане на този проблем, но до момента има само политическа реакция. Днес във ВСС очаквам да ме "тричат", защото съм внесъл казуса с главния прокурор. Мои колеги от ВСС ме съветват да си мълча, но не може да се мълчи кой какво е казал в един такъв казус. Оставам с впечатлението, че тези хора във ВСС работят по правила, които са начертани на бели покривки в хотели извън София и сочат други правила на поведение. Моито правила на поведение са тези, които са записани в Държавен вестник, подчерта председателят на ВКС.

Хиперактивността на прокуратурата в момента се случва, за да се измести фокуса на обществото от скандала "ЦУМ гейт", за да не се разбере кой какво е искал по време на срещата. Ами ако те не са се разбрали и на база на това са тези акции на прокуратурата? Никой не е завел под ръка главния прокурор при г-н Гергов, политик, който има отношение към обществените поръчки, заяви още Лозан ПановЛозан Панов Лозан Панов е роден на 28.03.1971 г. в София. Завършва висшето си образование в Софийския университет.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4132 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.04.27 | 13:40

1
Така се работи.Смело напред.

Добави коментар

Водещи новини