Том Харди залови крадец

  • 26 април 2017 20:30

  • 8050
  • 0
Том Харди залови крадец
©

Актьорът Том Харди залови крадец на мотопед и го обискира за оръжие след дълго предследване в Лондон. Инцидентът е станал в близост до дома на холивудската звезда в Ричмънд, в югоизточните части на английската столица. Според Арън Пълън - свидетел на случката, цитиран от в. Independent, Харди е „прелетял като куршум“ и без проблеми е настигнал обирджията, пише "Монитор".

22-годишният Пълън обясни, че е видял двама тийнейджъри да минават с въпросния мотопед на червен светофар на натоварено кръстовище и да се удрят в спрял автомобил. Според него Харди е минавал наблизо, когато станал инцидентът. „Попитах Том какво е станало и той ми каза, че го е преследвал (единият извършител) през задния ми двор и го е заловил от другата страна на улицата. Спомена дори, че е изискал личната карта на момчето преди пристигането на полицията“, заяви още Пълън.

„Можем да потвърдим, че двама човека са се блъснали в друго превозно средство, след като са преминали на червен светофар с откраднатия мотопед. Те са побягнали, а Том Харди е заловил единият от тях.”, обясни говорителят на местното полицейско управление.

Последвайте канала на

Novini.bg
8050 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини