Откриха портата към ада (снимка)

  • 26 април 2017 17:58

  • 76028
  • 3
Откриха портата към ада (снимка)
© Туитър

Невероятна снимка на дърво, което гори отвътре, предизвика невиждан, зловещ интерес из социалните мрежи, пораждайки спекулации, че "Порта към Ада" е била отворена тук, на Земята. Необикновеният кадър на дървото, което е било ударено от мълния, беше публикуван в Twitter от американския метеоролог Джеймса Спейн, пише Факти бг.

Той получил снимката на 22 април от Джанис Мелтън, жителка на градчето Болдуин, в американския щат Мисисипи, който заснел феномена. Спан предоставя напълно логично обяснение, в отговор на невероятните спекулации и мрачни, злокобни сюжети, родени в съзнанието на хиляди интернет потребители.

"Това дърво, ударено от мълния, изгоря отвътре навън", обяснява метеорологът.

Според сайта The Weather Network, силните бури, които удариха американските щати Мисисипи и Алабама през уикенда са виновни и за съдбата на това дърво, пострадали по време на гръмотевична буря в Болдуин. Но въпреки логичното и напълно реалистично обяснение, интернет потребителите не се отказаха от налудничавите си теории. Някои говореха за "Порта към Ада", която се е отворила, за да пусне всички зли демони на Земята.

Според други, това е "Врата към отвъдното", която свързва световете. Появиха се и забавни сравнения с "Окото на Мордор" от Властелина на пръстените.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
76028 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.08.24 | 18:52

2
Там ви е мястото! :))
Lyubo Angelov - Член на АТАКА Бургас

2017.08.24 | 18:52

3
там е мястото на руските диктатори :)))

2017.08.24 | 18:52

1
С мисъл за Русия лягате,с нея ставате и по цял ден с нея ходите. Страаах майка

Добави коментар

Водещи новини