На живо във Фейсбук мъж уби по брутален начин бебето си

  • 25 април 2017 18:40

  • 28344
  • 1
На живо във Фейсбук мъж уби по брутален начин бебето си
©

Тайландец заснел на живо във Фейсбук как убива бебето си, преди да се самоубие. Това съобщава Би Би Си, позовавайки се на тайландската полиция.

21-годишният мъж удушил дъщеря си, а след това и себе си в пустинен хотел в Пукет в понеделник.

До трагедията се стигнало след спор със съпругата му. Копие от видеото все още е налично във фейсбук във вторник следобед. По-рано този месец Фейсбук обеща да преразгледа процесите си, след като видео на американец, убиващ мъж е Кливланд, остана онлайн в продължение на часове.

Роднините на тайландеца, чието име не се посочва, видели обезпокоителните кадри и съобщили на полицията. Властите обаче пристигнали твърде късно, за да спасят мъжа и дъщеря му. Кадрите показват, че мъжът е завързал възел около врата на дъщеря си преди да я пусне от покрива.

След това изтеглил тялото. Постът във Фейсбук е широко отразен от тайландските медии. Разпространил се е и в социалните медии.

Потребителите в социалните медии реагирали с гняв, докато изказвали съболезнования на семейството на момичето. Опечалените роднини на детето, сред които и майката, взели телата на детето и бащата от болницата. Засега няма коментар от Фейсбук, където представителите разглеждат в детайли случая.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
28344 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Кик

2017.05.07 | 00:39

1
" ОБЕЗПОКОИТЕЛНИ КАДРИ " Алооо журналиста . Не са ли "Шокиращи кадри" ?

Добави коментар

Водещи новини