Президентът пожелал стабилност и 4-годишен мандат на правителството, разкриха патриотите (видео+сним

  • 24 април 2017 14:31

  • 8564
  • 6
Президентът пожелал стабилност и 4-годишен мандат на правителството, разкриха патриотите (видео+сним
© Булфото

Срещата премина в изключително конструктивен дух и разбирателство.

Това каза един от съпредседателите на Обединени патриоти Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 след приключването на политическите консултации с президента Румен Радев. Президентът се солидализира с нашите приоритети. Пожела ни стабилност и 4-годишен мандат. Увери ни, че можем да разчитаме на президентската институция, каза още той.

Радвам се, че имаме президент, който оценява патриотичната идея, обяви Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. Пожела ни успех. Обещахме си сътрудничество. Аз лично направих пожелание да няма разминаване между позициите на правителството и президента. Надявам се връчването на мандата и съставянето на правителство да стане максимално бързо, допълни Сидеров.

Запознахме президента с нашите приоритети, разкри Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността. На едно мнение сме, че на държавата е необходима стабилност и пълен мандат на новото правителство. Необходим е национален консенсус по няколко основни теми. Това са демографската криза, вътрешната сигурност, битовата престъпност, темата с отбраната и българската армия, доходите и икономическото развитие, както и темата за суверенитета на Република България и пресичането на всякакви опити за вмешателство във вътрешните ни работи, каза Каракачанов.

Преговорите с ГЕРБ продължават, обяви Симеонов. Не мога да дам срок. Надявам се до края на месеца да имаме пълно и подписано коалиционно споразумение, както и разпределение на властовите позиции. Президентът ни уведоми, че до края на тази седмица ще връчи мандат на ГЕРБ. Запознах го с темата за оградата и той заяви, че ще постанови проверки. Няма никакви факти и доказателства, че оградата е трябвало да бъде едноредова, а е построена двуредова. Темата остава отворена, завърши Симеонов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
8564 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2017.04.26 | 17:12

5
СЛЕД ПОБЕДАТА НА МАКРОН ВЪВ ФРАНЦИЯ ЩЕ ДОЙДЕ РЕД И НА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ СПАСЕНА ОТ РУСКАТА АГРЕСИЯ.
надрусан педал

2017.04.26 | 17:12

6
шибан трол на заплата към ГРОБ.

2017.04.26 | 17:12

4
Още 4 г. "само СДС"? А стига вече.

2017.04.26 | 17:12

3
С тия клозетни твари правителството няма да го бъде.

2017.04.25 | 16:37

2
КУРИЦА ПТИЦА, БОЛГАРИЯ ЗА ГРАНИЦА

2017.04.25 | 16:37

1
bay ganio

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини