Плевнелиев: Радвам се на свободата (обновена)

  • 24 април 2017 08:08

  • 8383
  • 8
Плевнелиев: Радвам се на свободата (обновена)
© Булфото (архив)

Радвам се на свободата, каза бившият президент Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното по Нова ТВ.

Относно скандала със записа на разговора между бизнесмена Сашо Дончев и главния прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в събеседникът на медията посочи, че оставката на Георги Гергов от ръководството на БСП е съвсем нормално нещо. "Ако такова писмо бе получено на "Дондуков" 2 щях да сезирам съответните институции", допълни бившият държавен глава.

За третия кабинет на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г Плевлеиев каза, че пожелава успех на лидера на ГЕРБ. "Борисов постъпи много правилно, като си подаде оставката и народът гласува за него", допълни той.

Борисов показа, че властта не е на всяка цена. "Той имаше своята преценка, до колко една моя кандидатура за президент би била добра", каза още Плевнелиев.

"Аз бях най-атакуваният президент", коментира той. Събеседникът на медията посочи, че в момента пише книга. Аз благодаря на ГЕРБ, каза още бившият държавен глава.

За изказването на сегашния президент Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, че Турция се опитва да влияе върху българската политика Плевнелиев се съгласи с новия държавен глава и посочи, че заплахата идва от Русия, Македония и Сърбия. "Имам съмнение, че Русия финансира български партии, и че много български политици посещават тази страна. Ние имаме доклади на ДАНС, че кибер атаката по време на общинските избори и референдума за електронно гласуване през 2015 г. бяха ударени от руска страна", каза още той.

"Аз желая успех на Радев и съм му дал своя мобилен номер. Речта на Радев на 3 март бе реч на държавник", каза още Плевнелиев по отношение на наследника на поста.

"Българите в чужбина са огромни патриоти. Те сторят църкви и инвестират в страната ни и на тях трябва да им дадем ръка, а не да им отнемане правото на глас", каза още той.

"Аз бях 10 години в казармата", каза още събеседникът Нова в анализ на своята кариера като министър и президент.

"Направих фондация, правя това, което всеки един достоен президент трябва да прави и работя без пари", посочи още Плевнелиев.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
8383 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар

2017.04.26 | 13:11

8
А не трябваше да си на свобода,национален предател.
н

2017.04.26 | 13:11

7
политически труп
Верните въпроси.

2017.04.26 | 13:11

6
А РАДВАШ ЛИ СЕ НА МИЗЕРИЯТА НА МИЛИОН БЪЛГАРИ, ПРЕДАТЕЛСКА ПОДЛОГО? РАДВАШ ЛИ СЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА 2 МЯСТО В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ? А РАДВАШ ЛИ СЕ, ЧЕ СТРАНА КАКВИТО МАЛКО ИМА ПО СВЕТА Е НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА ???
дуци

2017.04.26 | 13:11

5
тоя малоумник да не се връща от каторга че се радва на свободата има деменция

2017.04.25 | 13:05

4
ПЪТУВАЛИ ВЪВ ВЛАКА РОСЕН ПЕДАЛА, СЪВЕТНИКА МУ И НЯКОЛКО РАБОТНИЦИ ОТИВАЩИ НА РАБОТА. :РОСЕН СЕ ПРОЗЯЛ И КАЗАЛ: ЕЕЕХХ ДЕМОКРАЦИЯ СВОБОДА. СЪВЕТНИКА МУ КАЗАЛ :ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ НАРОДА ВИ Е ГЛАДЕН?? РОСЕН :НЕ СЪМ ОБЕЩАВАЛ ХРАНА ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕТО
Едно обикновенно мнение

2017.04.25 | 13:04

3
"Аз бях най-атакуваният президент" Да ти обясним господинчо. Ти не беше президент, ти беше резидент на чужди разузнавания и интереси - марионетка . Ти беше антибългарско мекере. Ти активно помага на чужденци за ликвидиране на държавата и народа.

2017.04.25 | 09:27

2
Отново разтегане на локуми. А Сорос не финансира ли български партии или за нашите може ама за вашите не.Радвай си се на свободата и отлитай.

2017.04.25 | 09:27

1
този ще бъде запомнен като огромна подлога

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини