Баба отнесе 1200 лв. глоба за удар с чехъл

  • 21 април 2017 16:08

  • 10728
  • 1
Баба отнесе 1200 лв. глоба за удар с чехъл
©

70-годишна петричанка бе изправена пред Районния съд в Петрич заради бой с чехли, псувни и обиди срещу друга жена. Величка В. бе призната за виновна за удар с чехли по нейна позната и обидни думи, отправени към други две жени в гробищния парк в града.

Скандалът се разразил в гробищния парк в Петрич. Величка В. и Таня Д. се скарали над гробовете на мъртви роднини. В кавгата Величка В. е отправила към Таня Д. обидни думи и изрази. 70-годишната петричанка освен, че обиждала нанесла и удар по гърба на Таня Д., с което е причинила лека телесна повреда. С Таня Д. били и нейни приятелки, които също били нагрубени от Величка с думите, че са "боклуци", пише struma.com.

Таня Д. завела иск, в който поискала от Величка да й бъдат заплатени 2000 лв. обезщетение за накърняване на достойнството и честта й, и за нанесената и лека телесна повреда.

Районният съд разгледа всички доказателства по делото и определи на Величка В. да бъде наложено най-общо наказание за извършеното от нея, а именно 1200 лв. "Глоба" и Обществено порицание по местното радио. Величка В. трябва да заплати на Таня Д. обезщетение от 100 лв. за нанесената й лека телесна повреда от удара с чехъл. 70-годишната петричанка ще трябва да заплати и сумата от близо 1000 лв. за направените разноски по делото.

Присъдата подлежи на обжалване пред Благоевградския окръжен съд в 14 дневен срок.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10728 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2017.04.24 | 16:53

1
Олеле, лека телесна повреде от удар с чехъл. Много се е повредила тая бабка. И хиляда и двеста лева глоба в полза на държавата.

Добави коментар

Водещи новини