Харесайте facebook страницата ни

Герджиков провокира словесен спор и нападки между бъдещите управляващи и опозицията

Преди по-малко от 24 часа научих за това изслушване. Само огромното ми уважение към институцията Народно събрание ме мотивира да се подготвя за него.

Това каза от трибуната на парламента служебният премиер Огнян Герджиков Огнян Стефанов Герджиков е български юрист и политик, служебен премиер, ... към профила . Той направи отчет на всички кадрови промени, които е реализирал служебният кабинет. Искането за това беше направено от ГЕРБ. "В администрацията на Министерски съвет не съм извършил нито едно уволнение. Освободили сме 22 областни управители. Такова право ни дава Конституцията и закона. Това може да стане без предупреждение и предизвестие. Това не е нещо ново и прецедент за българския парламентаризъм. Кабинетите на Стефан Софиянски Стефан е син на Антон Ангелов Софиянски и Елена Бояджиева Софиянска, има ... към профила и Георги Близнашки Проф. Георги Петков Близнашки е роден на 4 октомври 1956 г. в с. Скравена, ... към профила направиха същото", каза Герджиков, след което изреди всички кадрови промени по министерства и мотивите за тях.

"Аз бях областен управител на Хасково и бях освободен на 8 февруари", каза в отговор депутатът от ГЕРБ Станислав Дечев. "Наистина законът ви дава право да ни уволните, но мотивите ви бяха несериозни. Обидихте ни. Ние проведохме едни честни и почтенни президентски избори. Не смятате ли, че беше най-добре сега да ни се извините", попита Дечев. "Извинявам се, че мотивите ни бяха представени само писмено, а не можах да ви ги кажа устно", отговори му Герджиков. 

Следващитя въпрос към служебния премиер беше отправен от Елена Йончева от "БСП за България". "Колко разговора сте провели с Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република ... към профила и какво пишеше в смс-а, който ви прати и вие уволнихте Иван Гарелов?", попита тя. "Говорил съм с г-н Борисов, но не си водя статистика. Според мен тези разговори са били полезни. Сега в понеделник пак ще се видим и ще разговаряме. Мен с смс-и не са ме ръководили", категоричен беше Герджиков.

Нападките и престрелките между депутатите продължиха. "Като сме почнали така, да попитам и аз. Колко пъти сте се виждали и разговаряли с Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на ... към профила ? И колко уволнения последваха след тези разговори?", каза от трибуната Емил Димитров-Ревизоро от Обединените патриоти. "Не съм се виждал и не съм разговарял с г-жа Нинова",беше кратък Герджиков.

"В рамките на три месеца сте направили толкова много уволнения, колкото друг министър-председател не е правил. Това може да се приеме като саботаж спрямо един бъдещ кабинет, който ще управлява цял мандат. Вие казахте, че не сте нареждали на министрите си да уволняват, но уволненията са факт. Тогава явно някой друг е нареждал да се уволнява. Излезте и кажете кой е той. Ние ще направим ревизия на вашите назначенияи справедливостта ще възтържествува", категоричен беше Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 ... към профила .

"Получих обаждане от Бойко Борисов, за да остане Деница Златева Деница Златева е служебен заместник министър-председател по подготовката на ... към профила в бъдещия кабинет на ГЕРБ и ОП. Това е признание за работата на БСП в служебния кабинет. За да няма съмнения за договорки и да тръгнат слухове, категорчно отказахме г-жа Златева да бъде част от бъдещия кабинет", разкри пък Корнелия Нинова.

Коментари
Коментари (11)
Коментирай
KUCO (гост)
23.04.2017 | 18:07

romite iskame avtonomiq, skapani balgari

Рейтинг:
 
3
:D (гост)
21.04.2017 | 19:02

"Такова право ни дава Конституцията и закона." е за това трябва да се изменят, щото иначе своеволия ще продължава да има, нооо това няма да се случи щото така им оттърва на господата.

Рейтинг:
 
0
Умник Гюро (гост)
24.04.2017 | 08:19

Съветският агент, Румен Радев, продължава с подривната си антибългарска дейност.

Рейтинг:
 
4
(гост)
24.04.2017 | 08:19

герб микс от лайна и пикня

Рейтинг:
 
13
(гост)
21.04.2017 | 19:02

нали филпчо

Рейтинг:
 
2
hiram abif (гост)
24.04.2017 | 08:19

shibaite se ,stom ne publikuvate vsi4ko,a niamalo tsenzura

Рейтинг:
 
1
Веселин Василев (гост)
24.04.2017 | 08:20

Щом не можеш да пишеш на български не се вмъквай.

Рейтинг:
 
2
Blue (гост)
21.04.2017 | 19:03

Sex..Sex..Sex

Рейтинг:
 
3
(гост)
24.04.2017 | 08:20

Тъпак,тъпак ,тъпак.

Рейтинг:
 
13
(гост)
24.04.2017 | 08:20

Герджиков е дърт педераст

Рейтинг:
 
11
(гост)
24.04.2017 | 08:20

Ти млад педераст ли си?

Рейтинг:
 
13
 
Добави Коментар