Харесайте facebook страницата ни

КНСБ: Устойчивото нарастване на доходите трябва да стане основен приоритет (видео)

Две основни теми представи КНСБ на пресконференция - приоритетите за управление на новото правителство, създаващо се през 2017 година и анонса за ежегодния доклад за доходите.

Подкрепяме проевропейските позиция на документа, който ще определи бъдещето управление на България, каза Пламен Димитров.

Българското председателство на ЕС е важно, но не ни стигат приоритетите, които са заложени там за живота на обикновения български гражданин.

Доходите и преодоляването на бедността трябва да бъдат основни цели, каза той.

Според КНСБ секторът финанси би трябвало да бъде по-напред като приоритети. Според шефът на КНСБ в програмата тази тема е засегната хаотично.

Трябва да се почне от финансите - те предопределят макро рамката и основните процеси на разпределение, каза Пламен Димитров.

Устойчивото нарастване на доходите трябва да стане основен приоритет през следващите 4 години, смятат от КНСБ. Димитров заяви, че имат сериозни претенции към данъчната политика.

В сектор икономика от КНСБ не виждат визия за стратегическо  и устойчиво развитие. Облекчаване на взаимоотшенията на гражданите и администрацията, искат от КНСБ.

Готови сме да предложим на бъдещото правителство своите разработки, които показват къде има условия за нови инвестиции и нови предприятия.

По думите на Пламен Димитров от бъдещето на енергетика зависи как ще се управлява в бъдеще държавата.  В енергийната стратегия на България искаме да видим как ще бъде гарантира енергийната сигурност на България, каза лидерът на КСНБ.

Кои мощности ще бъдат развивани като нови - това искаме да видим през следващите 4 години, заяви той. В енергийната стратегия искаме да видим какво правим с емисиите.

По отношение на социалната политика от КНСБ заявиха, че липсва борбата с бедността и грижата за повишаване на жизненото равнище.

 

 

Коментари
Коментари (6)
Коментирай
(гост)
22.04.2017 | 12:29

Как да му повярваш?!

Рейтинг:
 
0
Х (гост)
22.04.2017 | 12:29

В България никога не се е чувствало, че има ПРОФСЪЮЗИ. Живот си живеят, а винаги са били с много високи заплати - НЕЗАСЛУЖЕНО. Защото нищо не вършат, може би затова ги възнаграждават?

Рейтинг:
 
0
Х (гост)
22.04.2017 | 12:30

На това увеличение с по няколко лева на доходите, при много по-голямо повишаване на цените и сметки НАРАСТВАНЕ НА ДОХОДИТЕ ЛИ ГО НАРИЧАТЕ?! Абе хора, светът ви се смее, а пък нас ни съжалява!!!

Рейтинг:
 
0
hiram hiram hiram (гост)
21.04.2017 | 17:45

krajbite ste narastnat pri BOKO pak.

Рейтинг:
 
0
(гост)
22.04.2017 | 12:30

това е само за пред медиите , а договореността с политическите сили не сме я виждали , няма и да я видим , защото там няма нищо , сега е биене на тъпана за усмиряване на недоволството

Рейтинг:
 
1
Работеща бедна (гост)
22.04.2017 | 12:30

Тоя се изрови от нафталина. Не ни трябват декларации а всички вън на площадите. Вижте в другите страни как се отстояват доходи и пенсии.

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар