Харесайте facebook страницата ни

Водим детето без пари в Египет

© Getty Images

След няколкогодишно прекъсване, от 30 септември отново тръгват редовни чартърни полети до Египет, съобщиха от туроператора АБАКС ЕООД. Почивките в арабската страна са с много изгодни условия - една седмица на ол инклузив в курорта Хургада - перлата на Червено море, започва от 850 лв.

Българските туристи ще бъдат настанени в луксозни 4- и 5-звездни хотели. Като бонус, децата до 10-годишна възраст ще летуват безплатно. Срещу допълнително заплащане има и еднодневни автобусни екскурзии до Луксор, където да посетят Долината на царете, и Кайро с посещение на пирамидите.

Има и вариант нашите курортисти да се запишат за луксозен круиз по река Нил. По този начин те ще може да ползват три нощувки на пълен пансион на 5-звездния круизен кораб Jaz Royalе Deluxe, който ще ги откара от Асуан до Луксор. След това почивката продължава с четири нощувки в петзвезден хотел на ол инклузив в Хургада. Тази интересна комбинация струва 1160 лв.

През миналата година около 6000 българи са били в Египет, вярвам, че може да бъдат много повече, заяви на презентацията египетската посланичка Н. пр. г-жа Манал ел Шинауи. Тя гарантира, че сигурността в района на курортите и по пътищата на страната е много висока. Представителят на египетската компания TRAVCO Халид Кори от своя страна изтъкна, че броят на германските туристи се е увеличил с 30%, а на италианските – с 40%.

Коментари
Коментари (3)
Коментирай
Андроид (гост)
22.04.2017 | 11:12

Когато нещата са много зле и опасни се правят реклами за да отиде някой там ,но ако се случи нещо с турист , ще зашпчнат да гледат в страни и да обвиняват други за случилото се .Няма сигурност в подобни страни , особенно за не мюсюлмански туристи .

Рейтинг:
 
0
:) (гост)
22.04.2017 | 09:19

Честито на всички, получаващи под средната за страната заплата! Пък и на тези с над средната. Догодина пак ще им се ходи в Египет.

Рейтинг:
 
0
(гост)
21.04.2017 | 11:55

Още днес изпращам децата и тези на съседите!

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар