Депутатите ще изслушат трима министри за урана във водата на Хасково и Първомай

  • 21 април 2017 07:33

  • 1161
  • 4
Депутатите ще изслушат трима министри за урана във водата на Хасково и Първомай
© Булфото (архив)

Парламентът ще изслуша трима служебни министри за урана във водата на Хасково и Първомай. Това предвижда програмата за работа на Народното събрание.

В парламента ще бъдат изслушани министърът на здравеопазването Илко Семерджиев, министърът на регионалното развитие и благоустройството Спас Попниколов и министърът на околната среда и водите Ирина Костова. Целта на изслушването е да се разберат предприетите мерки от страна на служебния кабинет за гарантиране здравето на населението във връзка със съмненията за наличие на наднормено количество уран във водата на Хасково и Първомай. Предложението за изслушване е внесено от лидера на БСП Корнелия Нинова и група народни представители. След изчерпване на дневния ред се очаква преговорните екипи на ГЕРБ и „Обединени патриоти” да проведат среща за съставяне на правителство в Народното събрание.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1161 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Марго

2017.04.21 | 19:17

4
... тая поразия на България - да изнася общонародното богатство на някого си. Кой е тоя и каква му е изгодата от това предателство?! спрямо народ и държава!!!???
Марго

2017.04.21 | 19:16

3
... никой в света не си подарява златото на другите, още повече когато народът и държавата са в беда. Всеки си пази златото за такива случаи. Да спасява държавата си - да възстановява унищоженото, да развива икономиката и т.н. Така и не разбрахме кой направи тая поразия за Бълга
Марго

2017.04.21 | 19:13

2
Илко не каза нищо съществено. Нищо не разбрахме. Има ли, нема ли, какво има в тая вода. Проверете цяла България. Стига Чернобили у нас! Защото има много чернобилци в България. Вижте и при добива на злато и износа му какво е замърсяването. За тях златото - за нас мръсотиите и ник
hiram hiram hiram

2017.04.21 | 14:36

1
i im naleite po edna 4asha voda ot HASKOVO

Добави коментар

Водещи новини