Харесайте facebook страницата ни

Две сметки за април ще плащат абонатите на "Топлофикация София"

© Getty Images/Guliver

Абонатите на "Топлофикация София" ще получат две сметки за април - със старата и с новата по-висока цена на отоплението. Това предупреди инж. Боян Паунов от дружеството, след като от днес започна повторно включване на парното в столицата, заради рязкото застудяване. Той увери, че отоплението трябва да стигне до домовете на повечето клиенти до 20.00 ч. тази вечер.

Екипи на столичната Топлофикация вече работят по пускането на парното, заради наличието на три последователни дни със средна денонощна температура под 12 градуса и прогноза за още студ, обясни пред Дарик инж. Боян Паунов.

Сега абонатите на Топлофикация ще получат две сметки за април, като те няма да обхващат периода на спиране на парното, обясни още той.

Парното в София беше спряно само преди седмица, но поради обективни причини - дневните температури достигаха 25 градуса, припомни инж. Паунов.

По наредба Топлофикация трябва да осигурява отопление на абонатите си до края на април. Ако след тази дата настъпи ново застудяване, парното ще бъде пускано само при подаване на заявление от желаещите клиенти.

Коментари
Коментари (4)
Коментирай
(гост)
24.04.2017 | 22:41

сланата да ги попари топлофикация!!

Рейтинг:
 
0
Честито!!! (гост)
24.04.2017 | 22:41

Браво Гроб!!!Да не мрънкате после че сте си ги избрали

Рейтинг:
 
1
НЕГЛАСУВАЛ ТАРИКАТ!!! (гост)
24.04.2017 | 22:41

Ама вие гласувахте ли, гласувахте!?! А ся, си е-ете мамата, ИДИОТИ!!!

Рейтинг:
 
0
(гост)
21.04.2017 | 07:06

в грешка сте ! нито една сметка няма да плащам за месец Април нито за Март нито за миналата година

Рейтинг:
 
0
 
Добави Коментар