Съдът реши: Медицинската сестра Христо е Химена

  • 20 април 2017 12:47

  • 53791
  • 5
Съдът реши: Медицинската сестра Христо е Химена
©

Районният съд в Козлодуй узакони официално смяната на пола на Христо, който е роден във Враца, но дълги години е живял в града на Първа атомна. Решението на магистратите е безпрецедентно за нашите географски ширини, а в Северозапада е първото по рода си. Взето е на заседание по процеса миналата седмица, пише "Монитор".

Според съдебния акт, Христо вече може да смени личните си документи, които го определят като мъж, а в новите да се впише, че той е жена с името Химена. Какво е предизвикало избора на Христо да се кръсти точно така съдът не е коментирал. Не е изключено той да е имал предвид младият бог на брака Хименей, който летял със снежнобели крила начело на сватбените шествия. Именно богът на женитбата е дал името и на девствената ципа.

Виж още: Момче си смени пола и вдъхнови майка си да направи същото

В претенцията си за смяна на пола Христо посочил, че от малък се е чувствал като момиче. Той предпочитал роклите пред панталоните. Имал маниерите на жена и говорил изтънчено като представителките на нежния пол.

Именно транссексуалността му го накарала да замине за Франция, където работел като медицинска сестра и се подложил на серия операции за смяна на пола. Започнал с хормонална терапия, а после се прибегнал до интервенциите. Мъжките му белези били отстранени, а пластичните хирурзи му изваяли гърдите. Така докторите и козметичните процедури превърнали Христо в съблазнителна блондинка. Хубавицата дори си намерила гадже и заживяла под един покрив в страната на Айфеловата кула със снажен българин. Но за да е пълно щастието му останала само една пречка – да бъде признат официално за жена и да смени документите си. Досега на личната му карта е имало снимка на хубава мадама, до която пишело, че се казва Христо. Сега този парадокс е премахнат и Христо официално вече е Химена.

Последвайте канала на

Novini.bg
53791 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Бойко Борисов е уникален педераст!

2017.12.24 | 01:37

5
Той и Тиквата е време да си смени пола! Няма нищо мъжко в него!

2017.06.10 | 13:31

4
е във франция се е променил

2017.06.10 | 13:31

3
Сигурно на Химена сестра й е Курнелия.
Димитър Борисов

2017.06.10 | 13:31

2
След като Господ му е определил пола, не е прието да се върви срещу божията воля. Но след като така се чувства по-добре и е решил, това си е негов проблем.

2017.05.24 | 05:17

1
крум усайнски от крупник

Добави коментар

Водещи новини