Харесайте facebook страницата ни

Валери Симеонов: Ако се наложи, ще стана министър. Референдумът на Слави е недодялан (видео)

Нямам договор с Министерството на отбраната. Хотелът в Малко Търново има всички екстри, които се ползват безплатно от военнослужещите. Няма конфликт на интереси. Този хотел се ползва и от други държавни служители. Този хотел е на телевизия СКАТ. Цената от 70 лева за нощувка е за петък и събота. Никой в моя живот не е успял да ме уличи в укриване на данъци, лъжа, измама. Ще искам право на отговор, което не получих преди седмица. Ще сезирам и СЕМ.

Това каза в сутрешния блок на БТВ един от лидерите на Обединените патриоти Валери Симеонов Валери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и ... към профила . В този репортаж имаше един човек със замазено лице, който говореше глупости и лъжи. Този човек съм го осъдил преди години. Говоря за Николай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив, ... към профила . Осъдил съм и TV7, телевизията, в която работеше. Осъдил съм и един жълт вестник. Следващият скалп, който ще взема етози на Слави Трифонов. Трябва да се спре с плюенето срещу депутатите и институцията парламент. Медиите участвате много активно в това. Този референдум беше недодялан. Хората не разбраха за какво гласуват. Всичките атаки срещу мен са заради рефрендума и моята позиция, разкри Симеонов.

Ще подкрепим президента Румен Радев Румен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш ... към профила за вероизповеданията. Ние имахме проектозакон по тази тема в предишния парламент, който сега ще внесем пак. Мюфтийството се бърка в гласуването на българските мюсюлмани. Защо не ме поздравявате? Ние спряхме ДОСТ да влезе в парламента. ДОСТ приключи. Те ще продължат да бъдат финансирани от турската държава, но все повече ще губят почва. Въпросът за ограничаването на гласуването в чужбина за това е толкова важен. ДПС и ДОСТ се правят на доброто и лошото ченге, обяви Симеонов.

ГЕРБ настояват да участваме с министри в правителството. Не сме коментирали имена и бройки. Тази седмица продължаваме да работим по коалиционното споразумение и едва тогава ще разпределяме министерските кресла. Не ми е детска мечта да ставам министър. Ако се наложи, ще поема отговорност и ще стана министър. Ако ме питате дали искам да стана министър, ще отговоря - по-скоро не, категоричен беше лидерът на НФСБ.

Коментари
Коментари (54)
Коментирай
ANTIFA (гост)
30.05.2017 | 14:13

БЪЛГАРИТЕ СА ГОВОРИЛИ НА ИРАНСКИ ЕЗИК А СЕГА ГОВОРЯТ НА ИЗМИСЛЕН ОТ ГРЪКО-МАКЕДОНЦИТЕ КИРИЛ И МЕТОДИ ЕЗИК ТОВА ЛИ СА ПАТРИОТИТЕ ТЕЗИ ЧИИТО ПРАДЕДИ СА ИЗБЯГАЛИ ОТ ПРАРОДИНАТА ИРАН И СЕ ОТРЕКЛИ ОТ ЕЗИКЪТ И КУЛТУРАТА СИ ЗАРАДИ АЛЧНОСТ ЗАРАДИ СРЕБРО ЗЛАТО И ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ

Рейтинг:
 
0
аз (гост)
27.04.2017 | 17:22

треперят ви гащите от симеонов

Рейтинг:
 
0
gost (гост)
27.04.2017 | 17:22

Tozi si misli ce e nesto ot nego ste stane samo cistac na toaletna laynar s laynar patreot

Рейтинг:
 
1
ANTIFA (гост)
27.04.2017 | 17:22

СМЪРТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

Рейтинг:
 
2
гошо (гост)
27.04.2017 | 17:22

Патриот или крадец?

Рейтинг:
 
1
(гост)
27.04.2017 | 17:22

maiko mila kakvi KKKUUUURRRVVVVIIII sa na kormiloto na KENEFA JALKOOOOOOOOOO.......................

Рейтинг:
 
1
(гост)
27.04.2017 | 17:22

ПИЯН СЕЛЯК

Рейтинг:
 
1
ИВАН (гост)
27.04.2017 | 17:22

МИНИСТЪР МОЖЕ ДА СТАНЕШ, АКО ТЕ НАЗНАЧАТ.

Рейтинг:
 
2
N (гост)
27.04.2017 | 17:22

Не направихте никакви предварителни разяснения по предложението на Слави Трифонов. Народът не беше наясно и гласува фактически срещу своите интереси. И аз за малко щях да гласувам ЗА, добре че в последния момент от ТВ Алфа разбрах за какво става дума.

Рейтинг:
 
7
:( (гост)
27.04.2017 | 17:22

Изложи се яко.Нямаш идея, как те ненавиждаме.

Рейтинг:
 
5
бай Данчо (гост)
27.04.2017 | 17:22

И тоя ще ни управлява, та той се държи като махаленски комплексар...Дори си позволява да заплашва от камбанарията на власта...Май и това правителство ще си даде оставката, народа няма да ги изтърпи много...

Рейтинг:
 
2
GERI (гост)
27.04.2017 | 17:22

Чети мои народе ,какви изроди се очертаха така наречените, патриоти ,те са готови на всчко само и само да са във власта .А ЧЕ ИЗЛЪГАХА ,народа хич не им пука.

Рейтинг:
 
3
1 2 3 4
 
Добави Коментар