Днес събираме плодовете от своя труд

  • 20 април 2017 06:18

  • 9725
  • 0
Днес събираме плодовете от своя труд
© Pixabay

Луната е в знак Водолей. Благоприятно се отразяват на организма в тези дни физическите упражнения, полезни са за раздвижване на кръвта, дава се работа на сърцето и сърдечно-съдовата система.

Период на неконтролирано освобождаване на енергия и нервно напрежение. Благоприятно време за почивка и възстановяване на силите, начало на лечение или гладуване. Въздържайте се от употреба на алкохол и нови лекарства. Нетрадиционните методи на лечение дават добри резултати. Заболявания по това време трудно се диагностицират. Възможно влошаване на заболявания, свързани с кръвообращението, зрението, повишен риск от тромбообразуване. На хората страдащи от епилепсия, неврастения, склонност към припадъци, се препоръчва да се вземат предпазни мерки. Вероятни са наранявания и фрактури. Не бива да се оперират разширени вени, тромбофлебит, колене и глезени. Изключва се хирургическа намеса в областта на глезените, прасците и сухожилията. Ако е възможно, избягвайте операции на апендикс, мозъка, нервната система и органи, които определят кръвно налягане.

24 лунен ден (от 03:12 до 03:51ч на другия ден) – Важно време, към което трябва да се отнасяме с повече отговорност, събиране на плодовете от своя труд. Вътрешното равновесие е необходимо условие, за да протекат правилно вашите дела. Ден за разрушаване на старото и създаване на ново. Спомнете си за своите корени, за предците си. За укрепване на физическото и духовното здраве. Бъдете благопожелателни към всичко, което се явява плод на вашите дела. Грешките са също част от нашия труд и не трябва да се отказваме от тях. Да оставим грешката настрана, това значи да отхвърлим част от себе си. Нужно е просто да осъзнаем, че в грешките се крие важен урок за самите нас и този, който може да го извлече, ще придобие успех.

Отношения - 24-ти лунен ден е прекрасен период за цялото семейство. Като правило в този ден стихват и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва даденото време и да се оправят семейните отношения. Добре е да се събере цялото семейство и откровено да си поговорят, да не отправят претенции един към друг, а да се изслушат взаимно – единият да обясни линията на своето поведение, а другият да се постарае да го разбере.

Секс – Сексът се приветства при това без ограничение на количеството. 24-ти лунен ден е свързан с плодородието, затова да се занимавате със секс не само е възможно, но и необходимо. Добрият и продължителен секс в този ден служи като отлично профилактично средство срещу много заболявания. Сексът сега е лечебен! За повишаване на сексуалността – солен компрес в областта на перинеума.

Бизнес - По отношение на бизнеса е добре да се даде възможност да се завърши започнат проект. Да не се изпуска такъв шанс, тъй като астралната енергия способства не само финализацията на текущите дела, но и тяхното укрепване. По отношение с колегите си се проявете като благодарен човек, затова кой ви е помогнал, кой ви е подкрепил и т.н.

Подстрижка – Днешната подстрижка или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима в следващите няколко дни.

Сънища – Сънищата, които се сънуват сега, указват за състоянието на сексуалната енергия. Хубави сънища означават, че всичко е наред в личния живот, а неприятните сънища показват, че има проблеми в тази област.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9725 0

Свързани новини

Водещи новини