Сашо Дончев: Нахалникът Цацаров ме заплашва (видео)

  • 19 април 2017 18:51

  • 22083
  • 4
Сашо Дончев: Нахалникът Цацаров ме заплашва (видео)
©

Главният прокурор Сотир ЦацаровСотир Цацаров Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си образование завършва в е заплашвал Сашо Дончев, признава бизнесменът във видео, качено в интернет. На работен обяд с Дамски бизнес форум в края на месец март, изпълнителният директор на “Овергаз” нарича обвинител номер 1 „нахалник” и разказва за срещата си с него.

Едно общество има принципи и когато законовата уредба и институциите ги защитават, не им идва да хулят някого от екрана на телевизора, обяснява изпълнителният директор на “Овергаз” Сашо Дончев във видеото. В записа бизнесменът коментира, че това се случва у нас заради убедеността в безнаказаност.

"Бях поканен на среща с главния прокурор преди две седмици да ми каже, че моето поведение започва да става нетърпимо и неприемливо за него, какво е това, че подкрепям "Да България", че моята телевизия BiT, в която моят приятел Сашо Диков го е превърнал в централен образ... Аз го гледам и го питам какво иска да ми каже", посочва бизнесменът.

Срещата с Дамския бизнес форум се провежда на 30 март, а видеото от събитието е качено на 13 април. "И да ви кажа, нямам нищо общо с "Да България", освен че познавам Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския. Нямам нищо общо с BiT, освен че със Сашо Диков сме карали ски и сме ходили по гаджета. И този нахалник ми казва: "Не смятам, че Вие нямате право да го правите". Моята реакция беше: "Вие какво си въобразявате, аз не ви се обяснявам, а информирам". След като тази институция си позволява да ме заплашва, представете си в какво общество живеем", казва още Дончев.

Видеото завършва с думите на бизнесмена, че е бил поканен по молба на главния прокурор в чужд офис. От работния обяд на Дончев има качени още няколко записа, в които бизнесменът коментира и други теми сред които администрацията, законите и подзаконовите актове, лявото и дясното у нас, съобщава Дарик.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
22083 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.04.24 | 13:10

3
а сега ми кажете че тая територия не е за затриване

2017.04.24 | 13:10

4
Не територията а мръсната сган с,която е населена е за затриване до девето коляно !!!
Мутрата

2017.04.24 | 13:10

2
Мн метраци им пусна Държавата,на такива,за това Плюнките се взеха на сериозно,други пък станаха "честни","недосегаеми" бизнесмени!!!!
hiram hiram hiram

2017.04.20 | 11:31

1
v dyjava v koiato glavniat prokuror se dyrji kato mutra,kakvo ostava da praviat obiknovennite hora,osven terminal 2.

Добави коментар

Водещи новини