Ако някой е стоял в гетото и е слушал чалга няма да получи увеличение на пенсията, каза Каракачанов

  • 19 април 2017 08:00

  • 36257
  • 4
Ако някой е стоял в гетото и е слушал чалга няма да получи увеличение на пенсията, каза Каракачанов
©

Лидерът на ВМРО и съпредеседател на ОП Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността заяви, че не новина, а слух е това, че ще оглавява министерството на вътрешните работи.

И двете страни направиха компромис - общ компромис е увеличението на пенсиите. Ние не вдигаме всички пенсии, а минималните за стаж и възраст, уточни той в сутрешния блок на Нова телевизия.

Ако някой е стоял в гетото, слушал е чалга и си е пиел бирата, няма да получи увеличение на пенсиите, каза Каракачанов.Ще вдигнем пенсиите на онези хора, които са работили и които имат възраст и стаж.

Каракачанов заяви, че искат категорично орязването на фалшивите социални разходи.

Отношенията ни с Турция не са въпрос на дрънкане на оръжия, а въпрос на дипломация, заяви лидерът на ВМРО. По думите му в програмата им е записано и провеждането на балансирана политика с Русия.

Моето мнение е, че трябва да се водят с Русия за намаляване цената на газа, каза той. По думите му трябва да се опита, защото от това зависи развитието на икономиката.

По думите му до две седмици ще има правителство.

Последвайте канала на

Нора Виткова
36257 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2017.04.20 | 10:35

4
добре си врътка задника педала ..до вчера щеше да вдига всички пенсий най -малко до 300 лв ..днес друга песен пее ..гробарска ,педала му ниедин..ана така става щом захапе хея..
до 1 и 2

2017.04.20 | 10:35

3
Да ви е б а макята и на двамцата!

2017.04.19 | 18:45

1
леко е б чо , да не почнеш да вехнеш , ти като си се родил пълзящ ми обясни ,защо мислиш че други са ти виновни ? плюскай си от коритцето което са ти дали и си грухти доволно

2017.04.19 | 18:46

2
а какво ще правите с бизнесмен-милиционерите които 30 години крият данъци и не плащат осигуровки ? ще увеличавате пенсиите от общата каца за да замажете бандитската същност на ;държавните любимци; , да ви еб@ и политиките и държавността

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини