Марс в Близнаци - взрив на фантазия и енергия

  • 18 април 2017 11:07

  • 13940
  • 0
Марс в Близнаци - взрив на фантазия и енергия
© Getty Images (архив)

На 21 април Марс влиза в зодиакално съзвездие Близнаци, а това носи фантазия и енергия в излишък за изпълнение на замисленото, казват астролозите.

Планетата на мъжката сила ще бъде в знака на гъвкавото и богатото на идеи зодиакално съзвездие Близнаци чак до 4 юни. Точно това съвпадение носи много надежди за развиделяване в, общо взето, неблагоприятната астрологична обстановка, пише в. "Астро Телеграф".

В този период енергията на Марс избликва като от мощен фонтан. Тя е импулс и за множество интелектуални проекти. Подходящо време за създаване на контакти, особено на такива, които ще бъдат от полза в бъдеще за сдобиване с влиятелни познати.

Ако Марс обича директната атака, то Близнаците винаги търсят обходни пътища. Това съчетание между двата особено влиятелни астрологични субекта дава възможност за много гъвкавост, за постоянно търсене и намиране на решение, за пробив дори в отдавна забравени и обявени за невъзможни планове. Създава се възможност за изнамирането на по-реалистични и постижими цели. Времето до 4 юни ще е благоприятно и за повечето спортисти, които поне на астрално ниво имат повишени шансове за постигането на върхови резултати. Разумът и тялото ще бъдат в хармония. Под особено внимание са колективните спорове.

В любовните отношения пък се препоръчва да се акцентира първо върху беседите с партньори, преди да се стигне до същността. Смята се, че по време на такова общуване по-лесно може да се запали огънят на страстта. Но все пак да не се прекалява с говоренето, че нито енергичният Марс, нито винаги дейните Близнаци обичат действията да бъдат забравяни за сметка на думите.

След 21 април нараства активността, а заедно с нея и напоритостта в общуването. Нараства желанието на всяка цена да се докаже своята теза, независимо дали тя е защитима или изглежда невъзможна. Има силен устрем да се достигне до набелязаната цел, като понякога методите направо са брутални. При подобни действия не винаги ще има съобразяване с чувствата и интересите на другите, а това може да нарани мнозина. По време на агресивното състояние е доста по-лесно да бъде наранен събеседникът с необмислени и разки думи, с груби действия дори и дори с хора, на които не са им присъщи.

Марс в Близнаци прави мнозина разсеяни и невнимателни, като това се обяснява с предоставения голям избор от възможности при съчетанието на двата астрологични субекта. Има опасност от прекаляване на принципа "Много дини под една мишница" и така да се получи разпиляване на силите и енергията, вместо да се концентрира на едно място, за да бъде наистина ползотворна.

Последвайте канала на

Novini.bg
13940 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини