Астро съвет: Вижте положителната страна на всичко

  • 18 април 2017 06:24

  • 4242
  • 0
Астро съвет: Вижте положителната страна на всичко
© Pixabay

Луната е в знак Козирог - Добре се удава конкретна работа, изискваща  методичност и рационално мислене. Спада емоционалният тонус. В своите постъпки и решения, хората се ръководят изключително от логиката, здравия смисъл и целесъобразността. Намалява способността от състрадание, малко ни вълнуват проблемите, особено чуждите.

Мнозина ще бъдат завладени от страх, ще се засили чувството за самотност. Не трябва да се поемат бъдещи отговорности, а също и да се дават дългове. Уязвими са кожата, ставите, гръбначният стълб и жлъчният мехур. Костите сега също са уязвими и се увеличава опасността от травми. Да не се правят козметични операции и да не се посещава стоматолог, обаче масажите на лицето и подхранващите маски са много ефективни в това време. Да не се посещават чакръкчии. Може да си позволите някое гастрономично излишество - стомаха без труд ще се справи с него. Трудолюбието и работоспособността позволяват да се свършат всички тези дела, които отдавна са отлагани.

22-ви лунен ден (от 01:46 до 02:31ч на другия ден.) – символ Ганеша – богът на мъдростта. Ден на мъдростта и постигане на нови знания. Засилват се умствените способности. Заемете се със самообразование. В главата ви могат да нахлуят нови идеи и свежи оригинални решения. Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието, но от които е и нужно да се възползвате. Препятствията, които застават пред вас, не са големи проблеми, а служат само един вид за тренажор.

Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изхода от сложната ситуация е там, където е и входа. Не бързайте веднага да се разстройвате и да приемате неуспеха. Опитайте се да погледнете на събитието отстрани и ще видите, че решението ще изплува, ако проявите творчески подход и особено, ако мислите нестандартно. Даденият период обикновено преминава без ексцесии, но не е  напълно изключено да възникнат и непредсказуеми ситуации. Например, ако един е потънал в тъга и печал, а другия е в емоционален подем, при такива стълкновения на противоположностите често се стига до скандал или конфликт. Да се работи много през този лунен ден не се препоръчва.

Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота. Ако нямате такава възможност, то прекарайте повече от времето си като се заемете с повишаване на квалификацията, четене на книги, учебници. Благоприятно за всички видове покупки. Неблагоприятно за търговия. Обърнете внимание на кръста и таза. По никакъв начин в това време не трябва да се травмират. Подходящо за оздравителни процедури, свързани със заболявания на костите и гръбначния стълб. Отделете достатъчно време за медитация и разходка на чист въздух.

Секс – 22-ри лунен ден обезателно трябва да завърши с празнична вечеря и е желателно да е там, където сте се отдали на любовни игри. Да се яде преди секса, не се препоръчва, първо защото е вредно, а второ, както утвърждава езотеричното учение, мястото, където влюбените правят секс става свещено, тъй като по това време се генерира голямо количество енергия, става хармонизиране на мъжката и женската енергия, установява се равновесие между Небето и Земята. На празника на любовта прелитат ангели. Затова вечерята след любовната утеха става съвместна трапеза не само на влюбената двойка, но и на ангелите и божествата. По такъв начин обичайното приемане на храна се превръща в тайнствен ритуал. Прекрасен ден за зачатие.

Бизнес - Може да подписвате документи, подписване на контракти, внимателно изучаване на договорите.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4242 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини