В Кливланд издирват мъж, убил възрастен човек и излъчил убийството на живо във Фейсбук

  • 17 април 2017 07:38

  • 17307
  • 3
В Кливланд издирват мъж, убил възрастен човек и излъчил убийството на живо във Фейсбук
© gettyimages (архив)

Полицията в американския град Кливланд издирва мъж, който е убил възрастен човек и е показал убийството в пряк ефир чрез социалната мрежа Фейсбук, предадоха световните агенции.

Полицията съобщи, че издирва Стив Стивънс във връзка с убийството на 74-годишния Робърт Гудуин старши в неделя следобед. Органите на реда предупреждават, че Стивънс е въоръжен и опасен. Във видеото Стивънс твърди, че е убил и други хора - повече от дузина, но полицията съобщи, че не е открила доказателства в подкрепа на това твърдение. Убийството на възрастния мъж обаче е потвърдено.

Социалната мрежа Фейсбук излезе с изявление, в което осъди убийството. "Това е ужасно престъпление и ние не позволяваме подобно съдържание във Фейсбук. Ние работим усилено за поддържане на безопасна среда във Фейсбук и поддържаме контакт с органите на реда в извънредни ситуации, когато има пряка заплаха за физическата безопасност", посочиха от компанията. Кметът на Кливланд Франк Джаксън призова Стивънс да се предаде и "да не прави повече нищо лошо на никого". Полицията съобщи, че вероятно Стивънс шофира бял Форд фюжън и призова всеки, който разполага с информация, да се обади на 911, информира БТА.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
17307 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.04.18 | 22:37

2
това може да се случи, само в демократична държава

2017.04.18 | 22:37

3
А в социалистическите това се случва но в огромен мащаб, защото народа се избива директно от началника си!
Lyubo Angelov - Член на АТАКА Бургас

2017.04.18 | 22:37

1
И на теб демокрацията ти е взсела много като другарката Нинова а червен боклуко! ? :))

Добави коментар

Водещи новини