Засилва се трафикът по АМ "Тракия"

  • 15 април 2017 08:42

  • 8044
  • 0
Засилва се трафикът по АМ "Тракия"
© Булфото (архив)

Засилва се трафикът по пловдивския участък на автомагистрала „Тракия“, съобщават от Областно пътно управление, предаде Фокус.

Повече автомобилен трафик се отчита и по пътя Пловдив - Асеновград - Смолян. Не са постъпвали сигнали за сериозни пътни инциденти през последната нощ. От Областното пътно управление съветват водачите, които ще пътуват днес, да шофират внимателно, със съобразена скорост и да спазват въведените ограничения за движение.

Полицейски патрули са позиционирани по възлови точки на автомагистрала „Тракия“, по пътищата Асеновград - Смолян, Пловдив - Карлово, както и по разклоните за малките населени места.

Все още е затворен за движение на моторни превозни средства над 10 тона проходът Троян - Кърнаре. Причината е ремонт на мост. До 30 април остава валидна забраната за движение на камиони над 12 тона по пътя Поповица - Болярци. Причината е лошо състояние на мост в село Поповица.

Забранено е преминаването на МПС с височина над 4 метра през тунелите по път II-86 Асеновград - Нареченски бани. Обходният маршрут е по пътя Кричим - Девин.

Опасност от падащи камъни по пътното платно има по направленията Асеновград - Смолян и Кричим - Михалково.

На територията на град Пловдив движението се извършва с нормална интензивност и без затруднения. Градските автобусни линии №1, 9, 20, 26 и 66 работят с празнично неделно маршрутно разписание. До 9 юли остава затворено за движение източното платно на бул. „Руски”, в участъка от ул. „Гладстон“ до ул. „Преслав” заради ремонтни дейности.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8044 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини