Представиха трейлър на новия филм от "Междузвездни войни" (видео)

  • 14 април 2017 21:22

  • 11166
  • 3
Представиха трейлър на новия филм от "Междузвездни войни" (видео)
© gettyimages (архив)

Хиляди почитатели на "Междузвездни войни" се събраха на конференция в Орландо в американския щат Флорида по повод 40-ата годишнина от появата на първия епизод от космическата сага, който беше дело на режисьора Джордж Лукас, предаде Франс прес.

За феновете имаше специална изненада - трейлъра на предстоящия нов филм от сагата "Последният джедай". В продължение на 2 минути и 12 секунди феновете на "Междузвездни войни" видяха, че в новия филм Рей ще се запознае напълно с цялата мощ на Силата, а няколко кадъра предвещават и зрелищни сцени на въздушни дуели.

Името на новия филм от сагата бе разкрито на 23 януари. Режисьор ще е Райън Джонсън. По-късно днес той лично ще присъства на форума в Орландо и може да разкрие някои от тайните, свързани с новата лента, чиято премиера ще е през декември.

Участниците в конференцията отдадоха също така почит на актрисата Кари Фишър, известна като принцеса Леа от сагата, починала през декември миналата година. На церемонията присъстваха Харисън Форд, Марк Хамил и дъщерята на Кари - Били Лорд.

Последвайте канала на

БТА
11166 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2017.06.29 | 15:40

3
извън темата: моя всички анцузи, който благоволиха да се изнесат - да не се връщат никога !!! София е прекрасно място СЕГА, когато ги няма!!!
Пешо манафа

2017.04.18 | 12:59

2
Тия станаха по бетер от Дързост и красота!

2017.04.17 | 11:59

1
Страхотно! Надявам се всяка година да излиза по един такъв филм. Актьорската игра е перфектна, сюжетът също!

Добави коментар

Водещи новини