Стотици хиляди тръгват на път за Великден (видео)

  • 13 април 2017 06:26

  • 6880
  • 2
Стотици хиляди тръгват на път за Великден (видео)
© Булфото

Стотици хиляди тръгват на път за Великден. По традиция голяма част от тях избират да пътуват още в днешния последен работен ден преди четирите почивни.

От "Пътна полиция" заявяват, че са взели мерки за добра организация на движението.

В четвъртък следобед и в първия почивен ден от Великденските празници - петък, от "Пътна полиция" очакват най-засилен да е трафикът по магистралите "Люлин", "Хемус" и "Струма". Полицейски патрули ще подпомагат трафика от София към трите автомагистрали. Натоварено движение се очаква към ГКПП "Кулата", към големите храмове, към Рилския, Бачковския и Троянския манастир, към морето и "Дунав мост".

Ще има засилени проверки за алкохол, наркотици и шофиране без книжки.

От "Пътна полиция" съветват пътуващите да планират добре времето, в което ще пътуват и да не забравят, че по границите има по-засилени проверки, заради новия регламент на Европейския съюз.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6880 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.04.17 | 16:44

2
много си обичам София , а още повече, като се изнесат анцузите!!!
Това е истината!

2017.04.13 | 11:12

1
Добре, че ГЕРБ направиха магистрали и пътища иначе сега щяхме да бъдем свидетели на ужасяваща статистика за това колко българи са загинали по старите пътища и кози пътики, по които караха до скоро! Но българинът има къса памет, не помни доброто направено, а само недоволства!

Добави коментар

Водещи новини