Радев не се яви на делото срещу Николай Ненчев (снимки)

  • 12 април 2017 12:24

  • 3197
  • 0
Радев не се яви на делото срещу Николай Ненчев (снимки)
© Булфото

С разпит на свидетели в Софийския градски съд продължава делото срещу бившия военен министър Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. за договора с Полша за ремонт на самолетите МиГ-29.

Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. е подсъдим по две обвинения - че не е задействал договора с руската корпорация МиГ за ремонт на българските двигатели за изтребителите и че не е утвърдил проект за инвестиционен разход за ремонт на агрегати и доставка на резервни части за самолетите.

Очакваше се днес да бъде разпитан като свидетел и президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, но според съдията държавният глава трябва да дава показания в рамките на цял ден, а това е физически невъзможно да стане днес, тъй като на заседанието показания ще дадат още трима свидетели, пише "Булфото".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3197 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини