Румен Радев ще дава показания по делото срещу Николай Ненчев за ремонта на МиГ-овете

  • 12 април 2017 07:12

  • 2146
  • 1
Румен Радев ще дава показания по делото срещу Николай Ненчев за ремонта на МиГ-овете
© Novini.bg

Софийският градски съд ще гледа делото срещу бившия министър на отбраната Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. за договора с Полша за ремонт на самолетите МиГ-29.

Ненчев е на съд по две обвинения - че не е задействал договора с руската корпорация МИГ за ремонт на българските двигатели на изтребителите и че не е утвърдил проект за инвестиционен разход за ремонт на агрегати и доставка на резервни части за самолетите.

Според прокуратурата с действията си той не е осигурил авиационната безопасност на самолетите и летците ни. Според Николай НенчевНиколай Ненчев Николай Ненчев е роден на 11 август 1966 г. Юрист. Магистър по право и политически науки. договорът с Полша позволил с по-изгоден и по-бърз ремонт на Ми-овете. За свидетелски показания по делото днес е призован и президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, който ръководеше Военновъздушните сили преди да поеме поста на "Дондуков" 2.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2146 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Гост

2017.04.12 | 15:56

1
Много се радвам на г-н Н. Ненчев дано влезе в пандиза.

Добави коментар

Водещи новини