Съпругите им не са типичните красавици

  • 11 април 2017 16:52

  • 8729
  • 1
Съпругите им не са типичните красавици
© Getty Images

Мнозина си мислят, че съпругите на известните мъже в Холивуд са с визия като на модели. Днешният ни материал обаче е доказателство, че това невинаги е така.

Актьорите, към които обръщаме поглед, са с половинки, които далеч не се вписват в общоприетите критерии за красота. И в това няма нищо нередно, все пак при избора на спътник в живота, би трябвало човек да се ръководи не от външния вид, а от качествата. Точно това са направили и известните представители на силния пол, на които са посветени следващите редове:

Пиърс Броснан и Кийли Шей Смит

Актьорът, прочул се с ролята си на Джеймс Бонд, също е от известните мъже, женени за дами с не толкова впечатляваща външност. Избраницата на Пиърс е Кийли Шей Смит - успешeн журналист. Двамата се запознават през 1997 г. на плаж в Мексико. По онова време мацката изглежда като излязла от корица на списание – стройна и прелестна. Когато ражда две деца на агент 007 – Дилън през 1997 г. и Парис през 2001 г., журналистката започва да напълнява драстично. Така само за няколко години стига 120 килограма. Медиите отвъд океана непрекъснато я атакуват заради външния вид, но Пиърс Броснан е категоричен, че съпругата му е "изумителна" и твърди, че е "късметлия е, че я е срещнал". Преди време Броснан спомена пред известно списание, че обича извивките на половинката си.

Прочети повече ТУК.

Последвайте канала на

woman.bg
8729 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Пламен

2017.04.12 | 09:50

1
Лъжец

Добави коментар

Водещи новини