Астро съветът днес: Сексът трябва да бъде по-възможност по-енергичен, но без излишества

  • 11 април 2017 06:55

  • 6735
  • 0
Астро съветът днес: Сексът трябва да бъде по-възможност по-енергичен, но без излишества
©

Пълнолунието е в 09:09 ч. Влияе повече на жените. Емоциите стават по-силни. Ако има подходящ човек, може дори да се влюбите. Не вадете зъби!

Не се препоръчва правенето на операции, тъй като се отделя повече кръв подобно на приливите. Ако операцията е планирана отдавна и не можете да я отложите или ако е животозастрашаваща, това правило не важи. Зачестява броят на ПТП и самоубийствата. Активират се лунатиците.

Луната е в знак Везни. В такъв ден човек е особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. Планетните влияния предразполагат към демокрация, колегиалност, сътрудничество. Накарайте детето ви да се почувства пълноправен член на семейството. Проявете нужното уважение към него. Обърнете му достатъчно внимание. Хубаво ще е, ако в това време вземете съвместни семейни решения, като например къде ще отидете на почивка. Погрижете се всичко да бъде в ред в дома ви. Уязвими са бъбреците и пикочната система. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си.

Денят започва с 15-ти лунен ден, който продължава до 20:19 ч. – Средата на лунния месец. 15- я лунен ден носи кратковременно блаженство, сменено с дългосрочно разочарование и често това е в любовта. Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Колкото е благоприятно времето, толкова и опасно е. Луната действа като увеличително стъкло и увеличава всички положителни и отрицателни качества на човек по няколко пъти. Затова бъдете много внимателни, за да не вземат връх негативните страни на личността. Ако прекарате този ден в пасивност, то вътрешно преображение няма да настъпи. Хора, които не използват мощният поток на пълнолунието за трансформация на своите отрицателни качества в положителни, губят връзка с вътрешното си Аз.

Отношения – Напрегнат период за всички членове на семейството. 15-ти лунен ден е опасен период, тъй като може едновременно да донесе радост, както и да я отнеме. Всичко зависи от това, доколко тактично ще се отнесете към другите при общуването. Запазете спокойствие и контролирайте емоциите си, само така ще избегнете неприятностите.

Секс - Сексът в 15-тото лунно денонощие трябва да бъде по-възможност по-енергичен, напорист, активен, но без излишества.

Бизнес – Прекрасно време за бизнесмени, които точно знаят какво искат. Не оставяйте други да вземат вместо вас важните решения. Трябва да го направите самостоятелно. Ръководителите трябва с личния си пример да вдъхновяват подчинените си. Полезно е да общуват със своите служители в максимално неофициална обстановка.

Подстригване - Неблагоприятен ден за подстригване. Може да имате неприятности със здравето. От процедурите при фризьор може да се повиши кръвното налягане, да се появи главоболие, упадък на силите. Особено лошо е да се подравнява косата.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
6735 0

Свързани новини

Водещи новини