Защо има смисъл да ставате в 5:00 ч.

  • 09 април 2017 12:10

  • 5497
  • 1
Защо има смисъл да ставате в 5:00 ч.
© Getty Images/Guliver

Знаете ли, че ако започнете да ставате сутрин по-рано от обичайното, може да внесете редица положителни моменти в деня си?

Нека да разгледаме какви са плюсовете от внасянето на лека корекция в настройките на будилника.

Усещате, че печелите със самото събуждане


За известно време е нормално да чувствате умора, но след това ще изпитвате само положителни чувства. Да ставате в 5:00 часа сутринта е един от най-интересните експерименти, които можете да започнете още на следния ден.

Ако досега имате практиката да изключвате будилника, щом започне да звъни, то ставайки по-рано, ще усетите, че всяка успешно събуждане в уречения час ще ви изпълва с победоносно чувство.

А когато сте спечелили сутринта, казва Тим Ферис, автор на „4-часовата работна седмица: Избягайте от 9-5, живейтеь където искате и се присъединете към богатите“, вие печелите целия ден.

Събуждайки се в 5:00, с гордост можете да кажете, че сте станали преди Ричард Брансън, Ариана Хъфингтън и Марк Закърбърг. Чудесно е, че можете да оползотворите сутрешните часове. Някои хора пият кафе, други гледат хумористични видеа – само събуждайки се, започвате да поемате контрола над деня си.

 

Повече може да прочетете ТУК.

Последвайте канала на

Novini.bg
5497 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
джон

2017.04.11 | 09:48

1
а някой почват работа в 6...

Добави коментар

Водещи новини