Въоръжен грабеж в Бургас

  • 06 април 2017 12:09

  • 15563
  • 2
Въоръжен грабеж в Бургас
©

30-годишен криминално проявен бургазлия спретна невероятен екшън, като първо заплаши с пистолет доставчик на храна, а после се метна през терасите на жилищен блок, за да избяга от полицията, пише 24 часа.

През нощта срещу 4 април Иван Н. поръчал хамбургери по телефона. Двама доставчики пристигнали на посочения адрес - затвореният комплекс "Перла" в жк."Лазур". Пристигайки на място единият от служителите на 23 г. слязъл за да изпълни поръчката, но на първия етаж бил посрещнат от Иван Н.

Клиентът посегнал да вземе храната без да я заплати, но срещнал съпротива от доставчика. Тогава бабаитът извадил пистолет, опрял го е в гърдите му, заплашил го и издърпал хамбургерите.

На следващия ден двамата доставчици се оплакали в полицията. След получаване на сигнала за въоръжен грабеж служители от Пето Районно управление Бургас предприели оперативно-издирвателни мероприятия, като установили, че грабителят се намира на домашния си адрес в бл. 39, ж.к. "Лазур".

Първоначално на място пристигнал едни полицейски патрул, но 30-годишният бургазлия отказал да отвори вратата. Държал се агресивно и обиждал служителите на реда. Тогава се намесил екип от спецзвеното в Областната дирекция на МВР, който проникнал в жилището.

Иван Н. изхвърлил пистолета през терасата и направил опит да избяга, прехвърляйки се през балкона в съседния апартамент. Той обаче е задържан и отведен в ареста. Пистолетът е намерен, назначени са експертизи, които да установят вида на оръжието.

Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на задържания бургазлия продължава.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
15563 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2017.04.06 | 18:30

1
Още не са стъпили на власт и се почна хохохохохохохохохо

2017.04.06 | 18:31

2
toz pyk , kvo ob6to ima vlasta s nqkakav narkoman det se misli za mutra?

Добави коментар

Водещи новини