Стефан Манов: Промените в изборното законодателство са политическа поръчка

  • 06 април 2017 10:40

  • 1065
  • 4
Стефан Манов: Промените в изборното законодателство са политическа поръчка
©

Предложените и след това оттеглени промени в изборното законодателство са политическа поръчка, заяви в предаването "Преди всички" Стефан Манов от Обществения съвет на българите във Франция.

Събитията на последните дни показват до каква степен нестабилна е сградата на българската демокрация, защото техническите изпълнители изгърмяха или са в процес на изгърмяване. Имам предвид служителят в Министерството на правосъдието, следите към правния секретар в президентството. Но ако внимателно прослушаме техните изявления вчера, а и прочетем изтекли документи в пресата в предходните дни, става дума за изпълняване на една поръчка, една политическа поръчка.

Правният секретар на президента каза, че тя е консултирана правно-технически. Това означава, че на нея са ѝ казали: "Напиши текст, който забранява вота на българските в чужбина" и тя го облякла правно –технически с "уседналост".

Политическата поръчка – ето този отговор на въпроса трябва да получим – кой поръча този текст? Чие нареждане изпълни президентът на републиката? Там е отговорът. Президентът Радев днес трябва да каже кой му поръча да направи този законопроект.

За това откъде идва поръчката, Манов каза: От сигналите, които виждаме , от елементите, това е следното: извършва се препозициониране, "избелване" на олигархични структури в момента, които се преобличат в патриотичен халат , за да продължат по същия начин да паразитират българската демокрация.
 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1065 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
опорна точка

2017.04.06 | 15:43

1
Решетников, БСП , ДПС и ГОЦЕ - какво има да се чудим КоЙ кОй КоЙ командва пАлковника

2017.04.06 | 16:57

4
не си ти ПАЛЯЧО
Умник Гюро

2017.04.06 | 16:56

3
Политическата поръчка е от БКП/БСП и Курнелия Решетникова. Тези разбойници трябва да бъдат съдени за антибългарска подривна дейност!
Продължение

2017.04.06 | 15:43

2
..... а Командира защо забравихте...съвместна опорна точка!

Добави коментар

Водещи новини