Спипаха нагъл сериен нападател на жени в Монтана

  • 06 април 2017 08:10

  • 2329
  • 1
Спипаха нагъл сериен нападател на жени в Монтана
©

Камен Р. на 22 години от ромския квартал Кошарник в Монтана е нападателят на жени по улиците на града, съобщиха от полицията. Мъжът е криминално проявен с две присъди, пише Конкурент.

След залавянето му е пратен във Врачанския затвор, тъй като е извършил грабежа във време на изпитателен срок по последната присъда. Камен е сключил споразумение с прокуратурата и ще остане зад решетките две години. От началото на годината в Монтана три жени станаха жертви на наглия обирджия.

До момента е доказано, че той е нападнал 60-годишна жена на 8 февруари. Тогава по тъмно, около 19.15 часа, монтанчанката се прибирала към дома си и вървяла по улица „Климент Охридски”. На едно от най-оживените места, близо до паркинг на хипермаркет, когато пресичала улицата, тя била нападната в гръб и със сила мъжът издърпал от рамото дамската й чанта.

Преди това беше нападнато момиче, което се прибирало в дома си часове след полунощ. Бандитът задигна чантата му, докато то отключвало входната врата на блока, за да влезе. Третата жена пък беше обрана на улица „Александър Стамболийски” в Монтана. До момента полицаите са доказали, че Камен е автор на нападението над 60-годишната жена. Криминалистите все още събират доказателства за другите две нападения.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
2329 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
поредния гаден циганин

2017.04.06 | 13:26

1
който няма да понесе съдебна отговорност.

Добави коментар

Водещи новини