Преговорите за кабинет започнали преди ретроградния Меркурий и затова правителство ще има

  • 06 април 2017 06:27

  • 6744
  • 2
Преговорите за кабинет започнали преди ретроградния Меркурий и затова правителство ще има
© novini.bg

Правителство след 5 май ще е стабилно. Въпреки че Меркурий е ретрограден в периода 10 април – 4 май, преговорите между ГЕРБ и “Обединените патриоти” започнаха преди обратното движение на планетата. Затова съставянето на кабинет няма да бъде проблем. За да се избегнат ненужни блокажи в работата на третото правителство на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, е необходимо мандатът да бъде връчен и министрите да положат клетва след 5 май. Това гласи прогнозата на Светлана Тилкова - Алена, която е изготвена специално за "Труд".

Валери СимеоновВалери СимеоновВалери Симеонов е заместник министър-председател по икономическата и демографската политика до 16 е в лична година на емоции, заради което е по-импулсивен и на моменти не обмисля докрай думите си. Въпреки това заради вибрацията на ново начало при Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и на стабилизация при Красимир КаракачановКрасимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместник министър-председател по обществения ред и сигурността и Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа правителство ще бъде съставено и работещо, защото композитната им вибрация е на глобална положителна промяна.

Ако животът на 44-тото народно събрание започне на 19 април, то ще бъде ефективно работещо. Въпреки че денят засилва нарцисизма и възвеличаването на собственото его, народните представители ще се стремят към стабилност както в парламента, така и за държавата.

Датата 19 април 2017 година е носител и на предупреждения, едно от които е, че заради ретроградния Меркурий, който властва до 4 май, съществува предпоставката много повече спрямо предходните парламенти депутати да напускат групите си, както и да бъдем свидетели на урагани от дебати, но без краен резултат.

Заради влиянието на Овена и Близнаци, чийто управител е Меркурий, е добре всички депутати да осъзнаят, че изпушването на внесена отвън агресия в кулоарите на Народното събрание вреди на този, който й е подвластен. Заради годината на Слънцето такива народни представители ще бъдат изолирани, въпреки че може да изкарат целия си мандат.

За България БСП ще бъде деструктивна, за привържениците си – по партизански агресивна.

Марешки, според неговите лични астрологични аспекти, е редно да се присламчи към новото правителство, ако целите му са по-далечни и иска да има представителство в 45-ото НС.

ДПС имат над какво да се замислят и какво в поведението си да промени лидерът на партията Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино,, който е твърде далеч от висотата на почетния лидер Доган.

Последвайте канала на

Десислава Станева
6744 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ЪХ

2017.04.07 | 14:58

2
от целия меркурии народа ще получи само ,, курии ". борисов ще вибрира а тримата глупаци от оп. ще онанират
Народа

2017.04.07 | 14:58

1
не говори от мое име боклук червен!

Добави коментар

Водещи новини