Лукарски чака ретроградния Меркурий, за да реши дали пак да е лидер на СДС

  • 04 април 2017 18:03

  • 3337
  • 2
Лукарски чака ретроградния Меркурий, за да реши дали пак да е лидер на СДС
© бТВ

Всички назначения на Тодор Седларски са със срок до 2020 г. Това означава, че ако ги махнеш, ще заведат дела. По мое време назначените хора се взимаха на работа за 6 месеца – 1 година. Това каза бившият икономически министър Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва за своя наследник на поста.

Лукарски обясни, че Седларски се е повлиял от японската компания Мейджи кои хора да заемат място в бордовете на държавните дружества. По думите му основният проблем е, че контролираният казва на контролиращия какво да прави. Пред бТВ Лукарски каза, че познава Седларски от преди. Последствие обаче е установил, че не одобрява поведението му.

"Това е първият министър от всички, който реши, че трябва да се слагат портрети на министрите, за да види своя. Нещо, което Трайчо Трайков го беше отменил", посочи още той.

Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва обаче каза, че не знае кой е направил записа, от който се създадоха съмнения, че Седларски прави нецелесъобразни назначение. Той подаде сигнал до прокуратурата, която вече се зае със случая.

В студиото на бТВ Божидар ЛукарскиБожидар Лукарски Божидар Лукарски е роден на 23 юни 1972 година в град Перник. През 1991 година завършва коментира и политическите теми, свръзани със съдбата на Реформаторския блок. По-конкретно за СДС той каза, че на 13 май ще има отчетно-изборно заседание. На въпрос дали отново ще се кандидатира за лидер на партията, Лукарски каза:

"Не съм мислил по този въпрос, ще изчакам да мине ретроградния Меркурий".

Той коментира, че РБ не са успели да направят голямото обединение в дясно. Членовете на СДС на днешната среща са заявили, че не се напуска потъващия кораб, стана ясно още от думите му. Той смята, че трябва да има саморазпускане и ново обединение.

"Нека не забравяме, че РБ имаше най-добрият резултат от десните партии", каза той.

Последвайте канала на

Борислава Бибиновска
3337 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
стам

2017.04.11 | 14:48

1
СДС ,съберете се,дявол да вивземе,
1

2017.04.11 | 14:49

2
добре сте си така..........

Добави коментар

Водещи новини