Астро съветът днес: Наблюдавайте и търсете около себе си знаци

  • 01 април 2017 06:45

  • 21661
  • 0
Астро съветът днес: Наблюдавайте и търсете около себе си знаци
©

Луна в знак Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Активирайте чувството си за хумор. Не се препоръчва рутинна работа. Хората стават по разговорчиви, но и по-склонни да изпуснат това, което не е за казване. Можете да се откажете от старите си навици. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система. Уязвими са дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

6-ти лунен ден започва днес в 10:16ч и продължава до 11:07ч на другия ден. Той е свързан с усвояване на космическата енергия. Човек получава възможност да приема космическа енергия и космическа информация. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци. Възможно е да имате телепатична връзка с близък човек. Ден на интуитивното знание и за служене на другите. В 6-я лунен ден Христос е отправил апостолите си да проповядват. В семейството може да се прояви кармата. Полезно е да се направи нещо полезно за цялото семейство или поотделно за членовете му. Можете да проявите своите способности на различни поприща. Нараства способността да се материализират идеите, а също и възможности за разширение на контактите. Съвкупността от земния и небесния поток дават възможност на човек да реализира стоящите пред него задачи. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

Секс - В този лунен ден сексуални отношения трябва да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с трепет. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. Нека бъде по-малко секс, повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности.

Подстрижка – Ако сте решили скоро да се подстригвате, то днес е един от оптималните дни за това. Подстрижката способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

Покупки – Може да купувате само това, което има връзка с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, блокчета, моливи, принадлежности за рисувате, билети за театър, музей и т.н. С покупката на други неща могат да възникнат проблеми.

Сънища – Към сънищата се отнесете съвсем внимателно, тъй като се считат за пророчески. Символите могат да открият на човека не само за него, но и за бъдещето му. Много е важно да се доверите на интуицията си. За сънищата, които сте видели през 6-то лунно денонощие, не трябва да разказвате на никого. Ако ви се присъни познат човек, това означава, че или нещо му е нужно или че той има да ви връща някакъв дълг.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
21661 0

Свързани новини

Водещи новини