Ветеран от войната стана... жена (видео)

  • 30 март 2017 11:52

  • 31173
  • 0
Ветеран от войната стана... жена (видео)
©

Войник от Втората световна война реши да зареже мъжкото си амплоа и на 90 години заживя като транссексуална жена. Патриша Дейвис живее в селце в Лестършир и знаела от 3-годишна, че е жена. Но не говорела, от страх, че семейството и обществото ще я отхвърлят.

Преди 30 години Патриша разкрила на вече покойната си съпруга, че е жена. Но когато излязла навън с дамски обувки тийнейджъри я замерили с яйца и решила да остане жена само у дома си. Миналата година обаче пенсионираният войник най-накрая решил да погледне на живота по нов начин и започнал да приема естроген.

"Чувството е сякаш някаква тежест е вдигната от раменете ми. Живеех в лъжа", споделя Патриша пред Daily Mail. "Знаех, че съм транссексуална от 3-годишна. Познавах момиче на има Патриша и исках да ме знаят с това име", продължава разказа си. "Винаги съм бил привлечен от жени, но не по сексуален начин. Не съм гей. Привличането ми към жените се изразяваше в това, че исках да съм като тях. Щеше да ми хареса да съм пин-ъп момиче", обяснява Патриша.

И въпреки живота в тайна, била щастлива. Но не разкривала тайната, заради страх от общественото мнение. В армията Патриша била разпределена в Близкия Изток, Индия, Източна Африка и Палестина. Но там дори и да си хомосексуален е опасно, затова криела. Днес се гордее със службата си в армията. Малко след като войната свършила, Патриша, тогава още мъж, се оженила. И бракът издържал 63 години, докато преди 6 г. жена му не починала. На следващата година Патриша решила да разкрие тайната на своя лекар. Днес не се стеснява.

"Почти всички стари муцуни в селото ме познават", разказва Патриша. - "Нося пола и блузи, не нося мъжки дрехи". Според нея реакцията към промяната била положителна: "Ако не им харесва какво виждат не ми пука, но никой не ми създава проблеми".



 

Последвайте канала на

Novini.bg
31173 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини