Психиатър: Бойко Борисов е своеобразен уникум

  • 28 март 2017 08:41

  • 3266
  • 4
Психиатър: Бойко Борисов е своеобразен уникум
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще трябва да демонстрира умението си да преговаря, за да сформира трето правителство. И патриотите, и Веселин Марешки показват голяма увереност и имат нужда от самоутвърждение, но са засекретени комформисти и биха приели участие във властта, ако бъдат изпълнени техните условия. Това каза психиатърът д-р Николай Михайлов в ефира на БТВ.

„В хода на последното управление имаше едно стихване на неговата рязкост. Той натежава и в ментален, и във физически смисъл, защото преживява себе си като неизбежен, като нещо от националната съдба. Не е без основание, защото Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е своеобразен уникум. Той е игрово, много талантливо, подвижно преиздаване на Живков в сложни условия – защото тоталитарните бяха прости, но трудни за понасяне”, отбеляза психиатърът.

Именно усещането за високия символ, за нещо, без което не може, е в основата на несъстоялия се лидерски дебат с Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, допълни той. „Като не може без мен, защо трябва да се появя пред нацията срещу Нинова и да я легитимирам като алтернатива”.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3266 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Profesor

2017.03.29 | 00:17

4
И Тодор Живков макар и неграмотен, "написа" и "издаде" десетки томове с комунистическа "наука" и беше уникален сатрап! Много от нас бяха тотално потискани от него и лакеите му. Дали да търпим управлението на неговите наследници не е вече традиционно българско поведение, о

2017.03.28 | 21:47

3
изпращял психиятър - червен боклук
Haha

2017.03.28 | 21:47

2
Tоя беше дясна ръка на Иван Костов в ДСБ

2017.03.28 | 21:47

1
ЧЕРВЕНИЯ ДОКТОР, КОЛКО ЛИ ХОРА Е СЪСИПАЛ ПИЯНДЕТО

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини