Журналист: Ако Корнелия се съгласи на коалиция с ГЕРБ, това ще бъде краят й (видео)

  • 28 март 2017 08:19

  • 2844
  • 2
Журналист: Ако Корнелия се съгласи на коалиция с ГЕРБ, това ще бъде краят й (видео)
©

Това, че има силна опозиция е плюс за управлението. Ако търсим промяна, то това ще е тази. Правителството ще е дясноцентристко в една или друга форма. Това каза журналистът Иван Гарелов в ефира на БТВ.

По думите на журналиста Иван Гарелов, обаче БСП освен, че изпусна победата, реабилитира лявото. Ролята на президента като гарант за стабилност на страната нараства.

„Няма смисъл да се прави голяма коалиция, няма световна война“, репликира го Кошлуков. „Правителство ще има. Борисов има повече депутати от преди. Не виждам никаква трудност да съставим кабинет. Обединените патриоти няма да изпуснат шанса, който им се дава“, прогнозира той.

Гарелов смята, че независимо от заявеното от лидерите има външни обстоятелства, които ще доведат то голяма коалиция между БСП и ГЕРБ. „Ако се направи дясно правителство то няма да е стабилно“. Той прогнозира, че след изборите двамата лидери ще седнат и ще се разберат.

Според Кошлуков, обаче ако Корнелия се съгласи на коалиция с ГЕРБ това ще бъде края й. „Тя гради цялата си политика като противопоставяне на ГЕРБ“.

„Хората в България не обичат крайностите. Те се изплашиха от патриотите, от шегата с техните дядвци и т.н.“, отбеляза Гарелов.


 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2844 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
оня с коня

2017.03.28 | 21:51

2
Корнелия много да внимава какво прави. Зад герб стои Сорос, който има институти за да му пишат програми за сваляне на правителства, за промяна на мисленето на всеки човек. И не на последно място за премахване на опозицията.
оня с коня

2017.03.28 | 18:54

1
Принципа за премахване на опозицията е разделяй и владей. Примери колкото искаш БСП - АБВ , ДПС-ДОСТ, Реформаторски блок- Нова Република , Да за България.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини