Oddisee гарантира качествен хип-хоп в София на 7 април

  • 27 март 2017 11:24

  • 1163
  • 0
Oddisee гарантира качествен хип-хоп в София на 7 април
©

Няколко месеца след запомнящото се гостуване на Akua Naru в София, Reel Feel и Sofia Live Club се подготвят да посрещнат Oddisee – хип-хоп изпълнителят от Вашингтон, който разширява границите на стила и умело комбинира дълбоки и бързи рими, соул и джаз елементи.

Уникалният продуцентски нюх, уменията зад микрофона и поетичният талант са фактори, който превръщат Amir Mohamed el Khalifa в повече от интересен артист. На 7 април неговата музикална одисея ще разтърси и София, една от спирките в мащабното му, тримесечно международно турне. Наред с добре познати парчета, той ще представи и продукция от новия си, единадесети албум The Iceberg, който излезе преди броени седмици. Заедно с Oddisee на сцената ще застанат музикантите от Good Compny. Освен че са добри приятели откакто се помнят, те свирят заедно и обикалят света в последното десетилетие, което придава на музиката им невероятен заряд и усещане за цялост. Именно тази енергия и симбиоза е нещо, което феновете на качествения хип-хоп не трябва да пропускат.

„Когато чуя бийта, вече знам какво ще напиша. За мен е важно да предам на публиката определено съобщение, но никога не забравям, че основната ми цел като артист е да забавлявам хората. Така че, ако искате да чуете посланието – слушайте, ако не – изключете си мозъка и танцувайте.“

Албумът на Oddisee е един от най-коментираните проекти на годината в хип-хоп средите. Оценка за него дадоха множество световни медии, като New York Magazine Vulture, които го определят така: „той ловко използва своите собствени преживявания, за да рефлектира върху по-мащабното състояние на човечеството в цялата му красота и всички негови недостатъци“. NPR Music, познати с уникалните Tiny Desk Sessions, също не пропускат да споделят мнението си за албума и оценяват Oddisee като „един хитър автор и наблюдател, който винаги е бил непоколебим в стремежа си да разкрие неудобните истини в света“.

За пореден път Oddisee блесна с освежаващ албум, който представя действителността с прецизни и приятни рими, и изпипан звук. Смислените послания от него, невероятни музиканти и качествено преживяване ни очакват на 7 април в Sofia Live Club.

Начален час на събитието е 23:00, а клубът отваря врати в 21:00 ч. Билетите са в продажба в мрежата на Eventim на цена 25 лв. Билетът не гарантира седящо място. Организаторът си запазва правото на промени.

Последвайте канала на

Novini.bg
1163 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини