Изключителният Александър Бахаров се завръща специално за най-големия концерт на FSB

  • 27 март 2017 11:12

  • 25560
  • 0
Изключителният Александър Бахаров се завръща специално за най-големия концерт на FSB
©

Виртуозният инструменталист и блестящ композитор Александър Бахаров ще бъде специален гост на грандиозния юбилеен концерт на легендите FSB, който ще се проведе на 7 октомври. Един от основателите на култовата българска група ще излезе на сцената на столичната Арена Армеец заедно с Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, за да изпълнят любимите на поколения българи класики.

За най-големия концерт на рок величията Бахаров споделя:

“Мисълта да свиря след 34 години отново пред българска публика първоначално ме стресна: тези млади хора в залата са съвсем друга генерация, с друг вкус, много от тях не са били още родени, когато свирех с ФСБ. След това обаче се сетих как се радваха младите на концертите на “Фондацията” в Мюнхен тази година, когато групата изсвири “Пак ще се прегърнем” и “След 10 години”. Това едновременно ме успокои и ме направи горд, че след толкова години музиката е издържала изпита на времето. Един такъв коцерт с FSB след толкова години е изживяване, тръпка!”

Александър Бахаров е басист, аранжор и съавтор в албумите на FSB до 1983 г., когато заминава да живее и работи в Германия. Талантливият музикант пристига у нас ексклузивно за епичното събитие.

Юбилейният концерт на FSB е на 7 октомври (събота) от 20:00 часа в Арена Армеец София. Билетите за събитието са на цени от 30 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online. Организатор - Moko Solution. Актуална информация за шоуто можете да намерите тук: FSB 7/10/2017 - Arena Armeec - Official Event .

Събитието се организира с подкрепата на Министерство на културата.

Последвайте канала на

Novini.bg
25560 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини