Делян Добрев: Гласувах за по-доброто развитие на страната и за продължаване на все по-доброто развит

  • 26 март 2017 13:16

  • 1882
  • 0
Делян Добрев: Гласувах за по-доброто развитие на страната и за продължаване на все по-доброто развит
©

Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: гласува в 11 часа днес в секция №71 в Хасково. Той бе придружен от съпругата си Живка. „Гласувах за по-доброто развитие на страната и за продължаване на все по-доброто развитие на регион Хасково.

Гласувах за избора на местни хора от областта, а не за парашутисти. Защото хората от региона могат да постигнат повече”, заяви Делян ДобревДелян ДобревДелян Добрев e заместник-министър на икономиката, енергетиката и туризма (ресор: веднага след като гласува. Пред медиите той коментира още, че предизборната кампания е била изпълнена със злоба, омраза и черен пиар от страна на опонентите на ГЕРБ. „А ние се опитахме да обясним на хората, че на региона са нужни инвестиции, работни места, по-високи доходи и знаем как да ги постигнем“, допълни Добрев.

Вторият в листата на ГЕРБ Станислав Дечев гласува в 11 часа без 10 минути в секция в НТС Хасково. „ Гласувах за силна и стабилна България, за обновяващата се и развиваща се Хасковска област, за област, в която да се развива модерно земеделие, в която младите хора да остават да живеят и отглеждат децата си, за област, в която нашите родители да живеят достоен живот”, заяви Станислав Дечев.

Третата в листата на ГЕРБ Евгения Ангелова гласува в 11 часа и 3 минути. „Моят вот е за стабилно управление на България. За по-добро бъдеще и за развитие на Хасково”, заяви веднага след като гласува в една от секциите в училище „Васил Левски” третата в листата на ГЕРБ Евгения Ангелова.

Последвайте канала на

Novini.bg
1882 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини