Бойко Борисов по-откровен от всякога в последното си участие преди изборите

  • 24 март 2017 20:02

  • 68576
  • 34
Бойко Борисов по-откровен от всякога в последното си участие преди изборите
©

По време на кампанията щадях ушите на българите, за да не обидя някого. В общи линии успяхме да запазим в една доста враждебна обстановка, добрия тон. Стремяхме се да не допуснем грешките, които направихме в кампанията за президентските избори. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в ефира на БТВ.

Демокрацията за нас е свято нещо. Власт не е хубаво нещо. Изборите ги приемем като начин хората да ти се доверят. Властта не е за нас, ние управляваме, градим, стоим. Тя не е нещо, което предаваме. Ако хората ни имат доверие – ще гласуват за нас, ако не – ще дойде нещо друго. Демокрацията е много ценна. За мен е важно като демократ, хората да си изразят мнението и след това да продължим напред“, каза Борисов.

За предизборната програма, лидерът на ГЕРБ каза: „Всичко, което предложихме е на база растежа на икономиката и БВП. Ние не обещаваме, а гарантираме“, уточни Борисов.

Лидерът а ГЕРБ заговори за ин витро програмата на ГЕРБ, тук водещият го провокира с програмата на основните му опоненти от БСП, като заяви, че БСП може би знаят по-добре как се правят деца. „Живеем в ужасно тежко време, с пламтящи конфликти до дни, не бива да се шегуваме“. Хората трябва да направят своя избор и ако си изберат БСП да им прави деца...Кой Стефан ДанаиловСтефан Данаилов Стефан Данаилов е известен български актьор, политик от БСП, министър на културата в ли, или Тома Томов ще ни казват как се правят деца?“, засмя се Борисов.

По темата за пенсионерите и увеличенитео на пенсиите, Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза: „Къде заминаха червените пари, какво стана с приватизацията? Червените олигарси са им изхарчили парите. ГЕРБ е от 7 г. Затова на хората, на които спестяванията им са се стопили, ние обещаваме при всяка възможност, когато имаме повече приходи, ще даваме“, увери Борисов.

Борисов призна, че е имало опити да му се въздейства. "Хората, които са се опитвали да ме корумпират, съм ги дал на прокурор. Аз не търпя да ми се говори за това и само като ми се сбръчка челото, значи, че трябва да спрат". Лидерът на ГЕРБ призна, че е ставал жертва на престъпление. „Два пъти са ми обирали къщата в Банкя. Единият път дори ми бяха упоили кучетата. След като станах главен секретар на МВР повечето такива ги прибрахме“, разкри Борисов.Няма да се правят компромиси с никой и с нищо“, закани се политикът. Той увери, че по отношение на корупцията ще наложим модел, подобен на румънския.

"Извинявам се на хората, че трябва и мен да ме гледат сега, защото е досадно. Един месец хората ни гледат и то в такова тежко време", посочи той.

Борисов определи блокадата на границата ни с Турция като "да носиш факли върху буре с барут". "Риториката от Възродителния процес се върна. Това което се случи на границата ще има много тежки последствия за нас. Турция са държава с мощна икономика и силна армия. Всички знаем какво се случи в Крим, Косово и Кипър. Прогнозирам изключителни проблеми. Тези кадри от границата ще се използват в Турция, за да нажежат обстановката. Ако местното население забие едно знаме и поиска автономия, ние нищо няма да можем да направим, защото това е по международните стандарти", предупреди Борисов. „Подкрепям твърдата позиция на президента Радев“, каза Борисов. "Народът ме ориентира и се вслушвам в тях. Готов съм в името на стабилността да направя много компромиси. Нашите симпатизанти ме упрекнаха за моята доброта. Нека минат изборите, да сме единни, силни и сплотени. Никога не е било толкова важно за България да има стабилно управление", не скри притесненията си Борисов.

Борисов бе категоричен, че с БСП и ДПС няма да управлява. Той също призна, че с лидера на БСП са имали колегиални отношения, но преди време. "Тя преди си беше нормална. Писали сме си смс-и за празници. Сега нещо й стана", заяви Борисов.

"Не съм искал да ставам политик. Когато дойдоха БСП, ДПС и НДСВ, вече не ме искаха за главен секретар и аз се кандидатирах за кмет на София. Това стана случайно. Животът ми стана точно обратното на това, което съм искал. Нямам свободно време, нямам личен живот. Успехът винаги има две страни - едно ти дава, друго ти взима", сподели Борисов.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е един милеещ за страната си човек, каза на финала лидерът на ГЕРБ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
68576 34

Свързани новини

Коментари 34

Добави коментар

2017.12.01 | 14:58

34
Като е откровен що не каже къде са 1,5 милиарда лева от здравната каса Братя Галеви и защо пуснаха Христо Бисеров?
Умник Гюро

2017.11.09 | 20:42

33
ГЕРБ печелят. Хайде сега, комунисти, съберете си посраните гащи и марш в Сибир. Там П.уткин ще ви благодари подобаващо за изгубените избори! Даже може да ви награди и с някоя по-голяма права лопата... Нет комунист, нет проблема!

2017.11.09 | 20:42

32
Борисов прави каквото му нареди Ердоган през 2016 по БНР проговори на турски ,от Южен поток стана Турски поток,АЕЦ Белене се закри но за сметка на това турците строя две централи при това от руснаци и т.н.

2017.04.02 | 18:52

31
ББ не милее за народа си.Това го доказа последните 10 години.Обрече народа си на гибел - глад мизерия масови самоубийства.Хора гласувайте на 26

2017.04.02 | 18:52

30
Последният селски номер на Борисов левият бег от Банкя Марш и да върнеш откраднато -Мошеник!!!!!!!!!!!!!!!!!!Мишка селска.

2017.04.02 | 18:52

29
Гласувал съм винаги за ГЕРБ ,с изключение на президенските избори-бях за Радев.Сега с това изказване как някой шял да си забие знамето а ние само щели да си гледаме,отново ме загубиха и пратиха гласа ми при патриотите.

2017.03.26 | 11:58

10
А какво ще направиш? Какво направи Милошевич? Дай някакакво "блестящо" решение.

2017.03.26 | 11:58

9
Няма нищо общо с Милошевич защото той направи войната в Югославия! Ние с нищо не предизвикваме Турция но тя се меси явно във вътрешните ни работи. Ние какво -да се гъзим ли според теб?!?!

2017.03.26 | 11:58

8
а помисли ли че тия патриоти ще се съберат пак с тоя от който си се отвратил,и ще са им подлога пак.В БЪЛГАРИЯ ИСТИНСКИ ПАТРИОТ Е БОЯН РАСАТЕ АМА ГО НЯМА НИКЪДЕ ЩОТО НЯМА ФИНАНСИ-КРАЕН НАЦИОНАЛИСТ Е И ВСЕКИ ГО Е СТРАХ ЧЕ ПРИ ВОЙНА ЩЕ ИЗПУСНЕ ДАЛАВЕРАТА С ЕВРОПАРИ

2017.04.02 | 18:51

28
НЕ НА борисов стига лъжи
Умник Гюро

2017.04.02 | 18:51

27
ГЕРБ печелят. Хайде сега, комунисти, съберете си посраните гащи и марш в Сибир. Там П.уткин ще ви благодари подобаващо за изгубените избори! Даже може да ви награди и с някоя по-голяма права лопата... Нет комунист, нет проблема!

2017.03.26 | 11:55

4
комунистите са при ГРОБ тъпчо гюро,повединието му-събрах ги ,викнах ги показах му,тва само диктатор може да си действа така хората.НА 26 С НОМЕРА НА МАРАДОНА И НЕЩАТА ЩЕ ТРЪГНАТ НАГОРЕ

2017.04.02 | 18:51

26
Бойко Борисов е един милеещ за страната си човек, каза на финала лидерът на ГЕРБ. Аз лично бих го поправил на: ББ е един продажник на народа си работещ и милеещ единствено за личната си облага и от страх да не му се потърси сметка за геноцида към народа си последните 9-10 год
-----

2017.04.02 | 18:51

25
Седем години-стигат.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини