КРИБ се включи в кампанията "Великден за всеки"

  • 24 март 2017 17:09

  • 2803
  • 2
КРИБ се включи в кампанията "Великден за всеки"
© Булфото

За втора поредна година Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България /КРИБ/ призова своите членове да се включат в националната кампания "Великден за всеки" под патронажа на омбудсмана на България Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, съобщиха от работодателската организация.

Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев, който подкрепи кампанията и миналата година, се е включил отново с дарение от 15 хил. лв.

Компаниите - членове на КРИБ, са участвали в първото издание на "Великден за всеки" с парични средства и хранителни продукти в размер на близо 100 хил. лв.

"Обръщаме се към нашите членове да се включат отново в кампанията, защото дарителството е сред националните български добродетели и в традициите на големия български бизнес, който е представен в много голяма степен от КРИБ", е казал Евгений Иванов, изпълнителен директор на конфедерацията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2803 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Хора, бдете!

2017.03.25 | 17:53

2
Дали някой ден ще им послужи като индулгенция за всичко, което бизнеса причини на народа си? Май ще се пържат в ада...,както сега те работниците си.

2017.03.25 | 17:53

1
истински гнусни и двулични същества

Добави коментар

Водещи новини