Цветанов: Не трябва да допуснем БСП въобще да си мислят, че могат да управляват България (видео)

  • 24 март 2017 17:17

  • 14633
  • 21
Цветанов: Не трябва да допуснем БСП въобще да си мислят, че могат да управляват България (видео)
©

По време на кампанията успяхме да изложим идеите и политиките, които искаме да реализираме. Вместо да има сблъсък на идеи и политики обаче, се оказа, че има сблъсък на истина, която предлагаме ние, и на лъжи, които предлагаха нашите опоненти, каза  по време на официалното закриване на предизборната кампания на ГЕРБ в Пловдив председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

ГЕРБ направи най-доброто и реалното в предизборната кампания. Искаме да надградим политиките си, а опонентите ни искат да спрат това, което прави ГЕРБ. Искаме ли да върнем страната на ГЕРБ, искаме ли Пловдив да бъде Европейска столица на културата, заяви зам.-председателят на ГЕРБ.

Това, което направихме в Пловдив, може да бъде еталон за добро управление. Пловдив може да бъде даван за пример на национално ниво с икономическата зона, с новите работни места. Това става със силната местна власт и с подкрепата на изпълнителната власт. Убедени сме, че ще спечелим тези избори, но за нас е важно да не допуснем БСП въобще да си мислят, че могат да управляват България, защото знаем след всяко едно тяхно управление какви са резултатите - Орешарски не направи нищо, не беше приет в Европа. Точно за това ние се нуждаем от лидер като Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г – да бъде чут в Европа и да се възползваме от европейската солидарност, европейските пари да стигнат до всички общини в страната, заяви Цветанов.

Той благодари на всички структури, експерти и водачи на листи на ГЕРБ. Ние показахме истинско европейско лице в тази кампания. Бяхме толерантни и градивни. Трябваше да се държим по този начин, защото знаехме, че след 26 март партията, която ще управлява, е ГЕРБ и трябва да има подобно поведение, защото това е европейското поведение. Не мога да си представя лидерът на БСП, който иска да управлява страната, да я управлява с антиевропейска риторика и да удря по масата пред европейските лидери, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Убеден съм, че ще имаме 11-тата победа, за да можем, да имаме 11% разлика от БСП, за да имаме силно правителство и подкрепа от европейските лидери. Трябва да разчитаме на тези, които могат да управляват и да изведат държавата по единствения възможен път –  европейския. Това го прави отбора на ГЕРБ с капитан Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Убеден съм, че ще дадем всичко от себе си, за да може страната ни да остане стабилна, да продължим добросъседските отношения с Турция. Имаше много спекулации с кого ще управлява ГЕРБ - ГЕРБ заявява категорично с кого няма да управлява – с БСП, ДПС и ДОСТ. Няма да правим компромис с принципите си. Няма да правим правителство на компромисите. ГЕРБ ще се бори за 4-годишен управленски мандат, за да можем след 4 г. да се поздравим с истинския икономически ръст, който ще даде възможност за по-високи заплати и пенсии, подчерта Цветанов.

В момента имаме политици като Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, която казва че Брюксел не е всичко. Трябва да покажем на Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, че няма шанс да спечели изборите, защото ще ги спечелим ние с лидер като Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, завърши Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

ГЕРБ закри официално предизборната си кампания пред стотици симпатизанти и членове зала "Колодрума" в Пловдив, предаде репортер на Novini.bg

Освен Цветанов, на събитието присъстваха председателят на ГЕРБ и водач на листата на ГЕРБ в Пловдив Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, кандидати за народни представители, а официален гост бе генералният секретар на Европейската народна партия Антонио Лопес.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
14633 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
EEL

2017.03.26 | 08:18

21
Да ви еба майките

2017.03.26 | 08:18

20
Уйй,уйй , голям уйй заБайуйй !

2017.03.26 | 08:18

19
вашата м..а

2017.03.26 | 08:18

18
долу герб-няма да гласувам за крадци и бандити

2017.03.26 | 08:18

17
НАИВЕН ГЛУПАК !!!!!!!!

2017.03.26 | 08:18

16
Отвратителни мутри!

2017.03.26 | 08:18

15
СМЪРТ ЗА КУРВИТЕ ОТ ГРОБ

2017.03.26 | 08:18

14
ЦЦЦЦЦЦЦЦ как се пени само сякаш сапун е лапнал
Нннииии Еееее

2017.03.26 | 08:18

13
Мамави отвратителна курви и ти лиляно свиня смотатна да ти сера на смотаните боско и кирливия комунистически гъз.Дати пикам на винетките и на тъпата ти физиономия Боклук.Комунистическо копеле гадно.И ти като тиквата си боклук .Да гниеш вАДА ДАНо
Веселин Василев

2017.03.26 | 08:17

12
Нв по този начин

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини