Милионерът, който събира светския елит на борда на яхтата си

  • 24 март 2017 16:36

  • 3864
  • 0
Милионерът, който събира светския елит на борда на яхтата си
© Инстаграм

Много хора си мечтаят един ден да се качат на яхта. Но за предприемач, роден в Лондон, плаването по света на яхта за милиони с организирането на партита за богати и известни е не само забавление, но и работа, пише Daily Mail.

Зашеметяващият маршрут на Никълъс Франкъл тази година отвежда до Лос Анджелис, Флорида, Бермудските острови, Монако, Кан, Сен Тропе, Сан Франциско, Маями и Сейнт Бартс, където ще организира бляскави събития в присъствието на звезди като принца на Монако и Мат льо Блан.

45-годишният предприемач разказва за необичайния си начин на живот и как други хора могат да тръгнат по стъпките му. Франкъл, който е бивш състезател по бобслей на Олимпийски игри, организира бляскави събития всеки месец за световния елит на пристанища в цял свят.

Яхтата, която е взел на заем, е снабдена с всичко необходимо за приемането на изискани клиенти, включително с голямо хладилно помещение за съхраняване на всички храни и напитки за купоните. „Постоянно трябва да презареждаме с лед и хайвер“, казва милионерът.

Повече четете ТУК

Последвайте канала на

Novini.bg
3864 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини