Кои са жертвите на терора в Лондон? (снимки)

  • 24 март 2017 16:20

  • 18157
  • 0
Кои са жертвите на терора в Лондон? (снимки)
© Gettyimages

Снощи броят на жертвите на терористичния атентат в Лондон достигна 5 души. Четирима от загиналите са невинни хора, имали лошия късмет да са на неподходящото място в неподходящото време, а петият е самият атентатор. Днес ще си спомним за жертвите на тази зловеща атака.

Мир на праха им!

Кърт Кокран

54-годишният Кокран е от Юта, САЩ. Той е бил на екскурзия в Европа със съпругата си Мелиса, за да отпразнуват 25-ата годишнина от сватбата им. За нещастие Кърт и Мелиса са първите пешеходци, които са пометени от терориста. Злощастният ден е бил последният от пътешествието им в Европа. Двойката е посетила Холандия, Германия, Шотландия и Ирландия, а когато пристигнали в Лондон, не спирали да пращат снимки. "Нашето семейство е разбито. Той беше добър човек и любящ съпруг. Бяха на пътешествие в Европа и планираха да се върнат в четвъртък. Обичаме те, Кърт, почивай в мир", това гласи посланието на семейството.

"Нашите сърца са разбити и никога повече няма да бъдем същите. Загубихме един прекрасен човек. Ти си герой и ние никога няма да те забравим", добавя сестрата на жертвата. Близките на Кърт го описват като щедър, авантюристично настроен човек, който обожавал музиката. Първата си китара получил на седемгодишна възраст. 46-годишната му съпруга Мелиса остава в болница, но животът й е вън от опасност.

Виж повече тук:

Последвайте канала на

woman.bg
18157 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини