Рамзан Кадиров: Можем да унищожим всеки враг

  • 24 март 2017 15:36

  • 35074
  • 4
Рамзан Кадиров: Можем да унищожим всеки враг
© gettyimages (архив)

Ние можем всеки един враг, заяви чеченският лидер Рамзан Кадиров, предаде РИА Новости.

Президентът на южната автономна руска република коментира днешното нападение срещу поделението на Националната гвардия в планинското селище Наурская. "Атаката бе извършена с особен цинизъм. Нашата армия обаче прояви бдителност и показа, че може да пази мира и сигурността в региона", написа той в социална мрежа. "Ние можем да ликвидираме всеки наш неприятел", категоричен бе президентът.

Кадиров също разкри подробности около самоличността на убитите терористи. "Трима от екстремистите са от Чечения. Те са срам за нашия народ. Двама са Ростовска и един от Волгоградска области (в южната част на страната)", поясни той.

Група от шестима терористи нападнаха поделението рано тази сутрин и бяха ликвидирани. При инцидента загинаха шестима войници, а още двама гвардейци бяха ранени. По данни на РИА Новости животът на пострадалите е извън опасност.

Последвайте канала на

Валери Зайцев
35074 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
опорна точка

2017.04.14 | 01:42

4
Какой пич е този Рамазан!! Направа човек можна да падладее....щом Вова-та му се възхищава правете сметка!!!

2017.04.14 | 01:41

3
ЧЕРВЕНАТА МИНЕТЧИЙКА ИВАН ГЕОРГИЕВ ЯВНО ОБИЧА ДА ДУХА НА РЯЗАНИТЕ ЗА РУБЛИ . АКО МУ ЗАПОВЯДАТ ОТ КРЕМЪЛ Е ГОТОВ ДА ГО ЛАПА И НА ЕРДОГАН ,ПРИЯТЕЛЧЕТО НА ДЯДЯ ПУТЬО .
Крум Усаински-Крупник

2017.03.29 | 22:18

2
Цървули!!!Педала Иван Георгиев-иийехууууу,е типичен промит русофилски олигофрен!!!На Рамзанчо,"Великият кавказец баща му",трепеще руснаци по времето на Дудаев!!!И Рамзанчо го обвиняваха за това!!!
stojan chadziev

2017.03.29 | 19:35

1
Dobre ste bade da se samounistozite,da si otdachnem.

Добави коментар

Водещи новини